Bli Testpilot

Av testpilot | 2010-10-18

Aqua Block är Salvequicks kanske bästa plåster. Det är vattentätt så att man kan duscha och bada med plåstret på. Det sitter ordentligt fast tack vare att det är klister runt om alla fyra sidor.  Aqua Block är tillverkat i ett tunt och smidigt material som är av samma typ som Gore-Tex, vilket låter huden andas fast det är vattentätt. Det möjliggör bland annat fuktig sårläkning, som gör att såren läker snabbare, med mindre risk för skorpbildning och ärr.

Vi söker 2000 Testpiloter som vill prova Salvequick Aqua Block under sommaren med utvärdering i mitten av augusti. Som Testpilot får du hem två paket plåster. Oavsett om olyckan är framme eller inte under testperioden vill vi gärna att du provar plåstret på huden för att utvärdera applicering, vidhäftningsförmåga och den vattentäta egenskapen. Detta delar du sedan med dig i vår gemensamma blogg och gärna i dina egna sociala kanaler.

**Tack för alla ansökningar! Det var cirka 8300 personer som anmälde sitt intresse. Vi hör snart av oss via e-post till de 2000 Testpiloter som får testa och tycka till om Salvequick Aqua Block. **

Läs mer om produkten här (öppnas i nytt fönster)