Arla Köket creme fraiche gourmet dill vinäger svartpeppar

BEEEAAAAAAA!!! :-)

Av monica-sjogren@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-09-30

Vad kul å få testa en Beanaise! Kupongen kom i posten i dag, och jag o 2-åringen gick direkt till lill-konsum för att hämta såsen.Humöret på topp. Hittade både den ena och den andra såsen, men ingen Rydbergs!!! Snopet gick vi hem igen med kupongen i handen och fick hitta på nåt annat till middag… :-(

Läs inlägget

No Content Found

Av anna.olsson86@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-09-28

Detta var helt klart den bästa creme fraiche jag ätit på länge!!

Läs inlägget

No Content Found

Av tesa.johansson@gmail.com i Testpiloternas blogg

2011-09-22

Arla creme fraiche var väldigt gott! Saknar den på våran ICA. Den är inte så lätt att få tag i tyvärr. Gjorde en rätt med kyckling och la till lite mera vitt vin. Det blev riktigt lyckat. Eftersom jag saknar den på vår ica har jag försökt efterlikna den med en färskost med dill och peppar. Det blev också gott men inte samma som creme fraichen.

Läs inlägget

Findus green deli indian curry

Av anneli_larsson@telia.com i 1. Förväntningar

2011-06-27

Jag hade sett fram emot att få fatt i den här produkten….inte så lätt när man bor på en liten ort. Men det gick men jag fick prova i 3 affärer först:) Jag valde Indian curry. Sambon gillar inte grönsaker så värst mycket ,men han älskar curry…Jag gjorde en chansning och den gick hem. Sambon gillade det skarpt. Blev glatt överraskad när jag stekte grönsakerna och det visade sig att det blev någon slags sås…jättegott.

Läs inlägget

Växer och blir bättre

Av palmstaden@yahoo.se i 4. Slutomdöme

2011-05-24

Har köpt den här smaken på creme fraiche några fler gånger och måste verkligen medge att den växer och blir bättre ju mer man använder den.

Läs inlägget

cream fraiche gourmet

Av adress_till_eva@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-05-12

Jag hade väldigt höga förväntningar på denna här creme fraichen då jag gillar vinäger i matlagning. Gillar dillkött väldigt mycket. Så jag testade med kyckling som jag gjorde i ugnen och sedan skar i tunna skivor värmde med CF. Gott ! men jag krydda lite extra med mer vinäger och jag tror gubben var där o krydda på med lite mera socker och vinäger han med :-). Men som grund OK.

Läs inlägget

Fyllda champinjoner

Av mail@karoleen.se i 3. Under testets gång

2011-04-20

När jag först fick hem Arla Köket Creme Fraiche Gourmet Dill Vinäger Svartpeppar så kunde jag inte lista ut vad jag skulle använda Creme Fraichen till. Kändes som en kombination som var lagom annorlunda och skulle enbart passa till fisk och då en vit fisk. Men jag tänkte om lite och funderade på om man skulle kunna använda den som fyllning. Jag köpte stora champinjoner, eller rättare sagt champinjoner med stora hattar.

Läs inlägget

För stark dillsmak

Av johan.wallberg@stff.se i 4. Slutomdöme

2011-04-19

Till slut kom vi till skott och testade creme fraiche med dill, svartpeppar och vinäger. Vi lagade grillade lax, kokade bandspaghetti och blandade ihop det med såsen och lite soltorkade tomater. Tyvärr tyckte vi att dillsmaken var lite för markant. Vår treåriga son gillade dock att dippa pommes frites i såsen.

Läs inlägget

Fisk

Av palmstaden@yahoo.se i 4. Slutomdöme

2011-04-19

Efter att ha använt creme fraishen till lite olika maträtter konstaterade både jag och familjen att den passar absolut bäst till fisk. Barnen tyckte den smakade för mycket peppar men maken och jag tyckte den var perfekt.

Läs inlägget

När jag väl hittade

Av palmstaden@yahoo.se i 2. Första intrycket

2011-04-19

När jag väl hittade produkten, efter att ha letat i tre butiker, upplevde jag inte det som någon sensation. Tyvärr.

Läs inlägget