Arla Köket® Kesella

Kesella hallon

Av fanny.olausson@edu.boras.se i 2. Första intrycket

2011-10-10

Snygg förpackning och krämig i konsistensen, härligt!

Läs inlägget

Kesella rabarber

Av fanny.olausson@edu.boras.se i 3. Under testets gång

2011-10-10

Den är krämig och lämpar sig för desserter. Jag tycker dock att den är lite för grådassig i färgen. Mycket snygg förpackning!!!

Läs inlägget

Kesella hallon

Av fotki76@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-10-07

Lyckades endast smaka den med hallon, mycket gott! Den andra med rabarbersmak hann min dotter lägga beslag på. Hon såg väldigt nöjd ut efteråt, kan jag säga.

Läs inlägget

Arla Köket Kesella® kvarg

Av maria@siverman.se i Testpiloternas blogg

2011-10-05

Gillade Hallon-kesellan bäst, god som den är men även till glass & färska bär. Rabarbersmaken gjorde jag en Cheeckake av. Den blev väldigt frisk & syrlig i smaken vilket jag gillar men barnen hade uppskattat om den varit mer söt.

Läs inlägget

För sött

Av therese_seso@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-09-07

Tycker att kesellan var lite för söt och att rabarber smakar lite för lite. Annars är det snygg förpackning och jag gillade hallonsmaken.

Läs inlägget

No Content Found

Av emmsa_152@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-09-05

Underbar produkt för att förenkla. Gav en jättebra smak som kändes äkta, kunde lite gärna ha haft hallon i om man kände på smaken. Kommer absolut använda denna produkt igen när jag ska laga cheesecake.

Läs inlägget

No Content Found

Av emmsa_152@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-09-05

Jag älskar cheescakes så de vart den självklara användningsområdet för kesellan. Perfekt att inte behöva tillsätta annan smakgivare. Vart riktigt lyckat och kul att de är lite bärbitar i också. Till följd av att jag vart inlagd på sjukhus under en period hann tyvärr rabarberkesellan gå ut i datum så hann aldrig testa den. Tror dock att den skulle kunna funka som ett tillbehör till halloncheesecaken jag gjorde om den är på samma sätt som hallonvarianten förutom rabarbersmaken.

Läs inlägget

Njaaa

Av eva.backman@nordea.se i 4. Slutomdöme

2011-09-01

Mitt slutomdöme blir sisådär. Kul med ny produkt. Gjorde cheesecake med både hallon och rabarber. Blev okej men inte toppen.

Läs inlägget

Arla Köket Kesella Kvarg

Av sisabel.85@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-08-31

Åh, jag blir lika besviken var gång jag påminns om denna testprodukt. Hade verkligen sett fram emot att använda dem till allt gott som skulle bakas inför födelsedagen. Först var det något fel på kupongernas streckkod och sedan fick jag mina kuponger drygt 1-2 veckor efter slutdatum, så jag fick aldrig möjlighet att prova dem :( Nåväl. Misstag sker. Jag får helt enkelt se till att köpa hem dem till egen bekostnad och njuta av dem i andra sammanhang.

Läs inlägget

Smaksatt kesella

Av anelipaneli@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-08-28

Jag tog en av varje sort. smaken var god på dem båda men hallon var tydligare än rabarb. Dvs. smaksätt rabarb mer! Jag gjorde cheesecake med Arlas recept, och blandade i båda och den var jättegod. Den funkade att frysa in oxå. Definitivt något jag kommer göra igen:)

Läs inlägget