Summa kardemumma ! Nu har jag testat...

Av asa.oden@gmail.com | 2011-07-31

Så har jag och familjen testat båda smakerna! Har alltid gillat att använda Kesella. Både Kesella vanilj och Kesella jordgubb/Lime är stora favoriter. Var riktigt förväntansfull inför att få prova de nya smakerna. Kände sponant att det var svårt att komma på något att “göra” med rabern så den fick stå kvar i kylen i någon vecka innan vi testade den och då blev det till nygräddade våfflor. Använde den tillsammans med färska jordgubbar och blåbär. Gott men hela familjen tyckte att den var för söt och att den smakade för lite rabarber. Fin förpackning men tråkigt dassig färg på innehållet. Av Kesella Hallon gjorde vi Arlas egna “Skummig dessert med hallon” vilket blev galet gott :-)  Gillar Kesellan med hallonsmak, den känns fräsch och lätt att hitta på något med MEN jösses vad jag saknar Kesella jordgubb och Lime! Vilken miss att ta den ur sortimentet! Hoppas verkligen att den snart är tillbaka :)