Slutomdöme om Kesella

Av peking__6@hotmail.com | 2011-08-01

Förväntningar:

Rabarber: Undrar om rabarber ger mycket smak på kesella?

Hallon: Kan vara ganska användbar som efterrätt och i bakning. Speciellt om man har tillgång till färska hallon till.

Båda: Jag förväntar mig att produkterna är hälsosamma

Första intrycket:

Rabarber: Gjorde inte så mycket väsen av sig; blek färg men vacker burk.

Hallon: Betydlig mer färggrann än rabarber.

Båda: Dyra att köpa. Lätt att hitta i affärens kylhylla.

Under testets gång:

Rabarber: Gjorde en ”ostkaka” med digestivebotten och med två burkar rabarberkesella. Kakan blev väldig god.

Hallon: Använde hallonkesella först som pålägg på ett ljust bröd och sedan som efterrätt blandad med mysli och hallon.

Och det slank ner några matskedar i munnen direkt från burken också.

Slutomdöme:

Rabarber: Helt okey produkt. Inte för söt och helt klart min favorit av dem två. Kan tänka mig att köpa någon gång igen och laga ostkakan igen.

Hallon: Smaken är god men jag tycker den är alldeles för söt. Kommer inte köpa flera gånger. Hallonsmaken känns konstgjort, inte som färska hallon.

Båda: Andelen socker alldeles för stor, speciellt hallonkesella känns alldeles för söt. Är besviken på min förväntning att produkterna skulle vara hälsosamma. Föredrar att köpa kesella naturell och blanda i den färska bär, socker behövs inte.