Åsikter om hallon & raberberkesellan

Av camilla.davidsson@live.se | 2011-08-02

_Jag har nu testat både kesellan med hallonsmak samt rabarbersmak. _Jag hade inga större förväntningar men jag trodde hallon skulle vara godast. Det första jag reagerade på när jag såg burkarna var att dom var väldigt fina och tilltalande. Jag åt kesellan i sin enkelhet som den var, som yoghurt kan man säga.

Hallon tyckte jag var god, smakade som en god lyxyoghurt med mycket smak och framförallt en naturlig smak av hallon.  Rabarber var också god, mot slutet blev den på gränsen till för söt och smaken av rabarber hade gärna fått framträtt lite mer och naturligare men även den var god och jag kan tänka mig att köpa båda smakerna igen.

Tycker dock dom är lite dyra så det får bli till en lyxig lördagsfrukost eller i något speciellt syfte, kanske en paj! Det negativa är väl att jag i vanliga fall ser kesella som en nyttig produkt vilket jag inte skulle kalla den här. Men i överlag så är jag positivt överraskad över smaken.