Sista inlägget

Av sannakrogerstrom@yahoo.se | 2011-08-16

Oj! Det var visst ett tag sedan jag skrev sist. Det var inte riktigt meningen…

Som utlovat så kom det ju i alla fall nya kuponger och jag tänkte att jag då skulle testa båda sorterna en gång till. Men när jag var i butiken och skulle få ut mina Kesella, så blev det problem igen. Efter mycket om och men kom kassörskan fram till att det bara gick att använda en kupong per köp. Så jag tog den med hallon, för att det var så kort datum på rabarbern. Jag blev irriterad. Var det inte meningen att det skulle gå enklare med de här kupongerna? Och varför inte skriva på dem att man bara kan använda en per köp? Det skulle ju underlätta både för mig som testare och för butikens personal. Dessutom gick de nya kupongerna ut mycket snabbare än de förra, vilket innebar att jag aldrig hann prova rabarbern igen. Något som jag gärna hade gjort eftersom det första testet inte blev jättelyckat. Nej, riktigt dåligt Smartson! Det kan ni tänka på till nästa gång!

Jag kom i alla fall hem med min hallonkesella och bestämde mig för att göra muffins, ett recept som jag hittade på Arlaköket. Det var enkelt att göra och de såg riktigt lovande ut, goda och saftiga. De var också hyfsat goda men påminde lite för mycket om pannkakor med hallonsylt. De är numera kända som “pannkaksmuffins” här hemma :) Inte så lyckat försök kanske.

Om jag nu ska försöka sammanfatta det här testet så vill jag börja med att säga att Smartson definitivt kan göra det enklare för oss testpiloter. Kuponger som fungerar och som butikspersonalen förstår sig på är ett måste! Annars har kontakten med Smartson fungerat bra och information och instruktioner har varit lättförståeliga.

Överlag tycker jag att produkterna har varit bra, förpackningen är inbjudande och de smakar bra. Hallonvarianten känns mer användbar för mig personligen och var också den som smakade mest och bäst. Av de tre provningar jag gjorde så blev definitivt hallonpannacottan den godaste och jag tror att det är så man använder produkten bäst. I bakning var det inte så lyckat och jag tror att rabarbern skulle ha smakat ännu sämre. Min föväntningar har ändå infriats då jag trodde att jag skulle tycka om hallon bättre. De är köpvärda om man från början vet vad man ska använda dem till, de fungerar inte riktigt i allt. Priset tycker jag är okej för en sådan produkt, kunde kanske ha varit lite billigare för att jag skulle köpa den utan att fundera över det. Det är en bra produkt.