Arla smaksatt vispgrädde

gott...

Av No Content Found i 2. Första intrycket

2011-03-23

Har för en tid sedan smakat smaken jordgubb, dock missade jag datumen på chokladen, så jag hann inte smaka den innan den blivit gammal..hmmm. fy på mig… Tyckte att jordgubb smakade över förväntan, då jag förberedde mig för en konstlad smak som de brukar vara med saker som ska smaka….. var alltså jättegod o rekommenderar den varmt. jag hade den till kladdkaka, men man kan göra glass på den, eller varför inte ha den i varmchoklad så får man lite extra god smak ju….mmmmm….

Läs inlägget

Choklad/jordgubbsgrädde

Av malin_neptin@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-01-19

Jag måste säga att mina förväntningar var inte alltför stora inför testet, det finns så många smaksatta produkter med väldigt konstlad smak och jag är inte så överförtjust i vanlig grädde i för stora mängder. När jag hämtat ut testförpackningarna så tittade lite på Arlas hemsida för att få lite tips om hur jag skulle använda dem. Chokladgrädden bestämde jag mig för att göra chokladmousse av. Jag bara vispade grädden hårt och blandade ner 70% hackad choklad och ställde in i kylen en stund i portionsskålar.

Läs inlägget

Ingen grädde...

Av saramariebergstrom@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-01-11

Har inte blivit så mycket bloggande här, det beror på att jag inte haft något första intryck av grädden, inte heller något test att skriva om, den först tog det lång tid att få kupongen då den hade hamnat i en grannes postlåda, sedan när jag skulle hämta ut grädden - ja, då fanns det inte i någon av de affärer jag letade i. Så gick det första gången jag

Läs inlägget

Resultatet

Av linda_lindberg@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-01-11

Jag använde den smaksatta grädden för att göra knäck till julen och resultatet blev kanonbra. Alla gillade chokladknäcken mycket bättre än vanlig knäck. Bilder Chokladknäck chokladknäck Det var inte lätt att hitta grädden och när jag väl hittade grädden så fanns det bara chokladgrädden kvar så jag tog 2 st av den. Sen när jag skulle lämna kupongen så blev kassapersonalen väldigt fundersam över var det var för kupong men fick tillslut grädden gratis i alla fall.

Läs inlägget

Jordgubbsgrädden testad

Av thessansj@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-01-10

När jag fick höra talas om Arla smaksatt vispgrädde, blev jag direkt intresserad och var glad då jag fick delta i testgruppen. Efter att ha fått värdechecken tog det ganska lång tid innan jag hittade någon affär som sålde grädden, men till sist hittade jag jordgubbsgrädden, chokladen var slut. Då jag inte smakat jordgubbsgrädde innan, förväntade jag mig att det skulle smaka ungefär som grädde blandat med jordgubbssylt. Jag valde att prova både grädden som den är till pannkakor och att göra jordgubbsparfait enligt recept på Arlas hemsida.

Läs inlägget

Slutet gott, allting gott?

Av martinas78@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-01-09

Om man någon gång ätit något så gott att det rullade runt i munnen i en sympfoni, måste det ha varit detta! Jag känner fortfarande den varma, halvt avsvalnade kladdkakan som blandas med den lena jordgubbsvispgrädden. De kunde inte ha passat bättre ihop. Bitarna höll sig något envist kvar i förpackningens botten, medan resten av grädden segade sig ur förpackningen och ner i vispskålen. Chokladgrädden funkade bra ihop med sockerkakan, men det var ingen dundersuccé.

Läs inlägget

Sakta, sakta rinner den ur förpackningen

Av martinas78@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-01-09

Jag bjöd över ett gäng kompisar, för att tillsammans spana in de nya produkterna som tagit sig in i mitt kylskåp. Enligt den ena förpackningen fanns det också en med citronsmak, drömde mig vidare vad denna hade kunnat smaka ihop med kladdkakan under tiden som jag skär upp den varma kakan. Kladdkaka med jordgubbsvispgrädde någon? Chokladgrädden hade ikväll äran att få beblanda sig med sockerkakan. Fast undrar om den inte hade gjort sig ännu bättre i en banana split?

Läs inlägget

Upp till bevis...

Av martinas78@hotmail.com i 2. Första intrycket

2011-01-09

Jag fick efter lite möda tag i paketen med vispgrädden. Ett flertal butiker visade mig vanlig vispgrädde, men till sist fann jag det jag letade efter. Den ena med 70%-ig choklad och den andra med riktiga bitar i. Chokladen verkar riktigt chokladig och rätt produkt att dämpa ett ordentligt sug. Jordgubbsgrädden kan vara sådär len och perfekt eller lite syntetisk. Detta ska bli spännande!

Läs inlägget

Nytt och fräscht

Av martinas78@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-01-09

Jag bara älskar nya saker som dyker upp i våra liv. Nu för tiden är det alldeles fullt av dem, några till belåtenhet, andra följda av ett stort frågetecken. Ibland frågar man sig om det verkligen är nödvändigt med alla dessa prylar och i det här fallet verkar svaret inte tveka på sig, självklart! Tänk vad livet måste bli lättare av denna smarta, nya produkt.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av kristin_waara@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-01-07

Som slutomdöme ger jag både jordgubbsvispgrädden och chokladvispgrädden 4 av 5 möjliga. Jordgubbsvispgrädden tycker jag passar bäst till våfflor och pannkakor medan chokladvispgrädden passar bäst som mousse eller liknande eftersom jag upplevde den som sötare. Hoppas det kommer en smak med passionsfrukt! Tack för mig! :-)

Läs inlägget