Arla frukost

Halv test!

Av nissen@mercedez.se i 1. Förväntningar

2012-01-18

Fick förmånen testa mjölk, juice, fil och bregott. Bregott och juice fick jag tag på medans mjölken och filen fans inte att uppbringa i någon av våra affärer. Juice var som vanligt väldigt stark i smaken och uppskattdes inte av oss (jag och min dotter) Bregotten smakade som vanlig ”grön” bregott!

Läs inlägget

Slutet gott, allting gott?

Av b.pettersson@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-12-21

Då jag aldrig fick tag i juicen kan jag inte bedöma den. I övrigt anser jag att det sportiga paketet var gott och bra. För mig som sällan äter yoghurt var det en positiv överraskning, den var väldigt god! Keso tycker jag är både mättande och gott, såväl ensamt som på mackan. Lättmjölk tycker jag är lite svagt att dricka ensamt, men det fungerade perfekt till kaffet. I det stora hela tycker jag att man kunde variera och således var detta ett bra paket, om nu juicen hade funnits att hämta ut.

Läs inlägget

Nästan använt allt

Av b.pettersson@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-12-21

Nu har jag använt upp nästan alla produkter som jag fick i testet. Stora problemet är att få tag på juicen. Jag har varit på Ica (2 st), en Coop och Willys i Lund men ingen av butikerna har sorten som ingår i testet. De har de två andra apelsin twist men inte med mango. Jag försökte även en ica-butik i Hässleholm men ingen lycka där heller, så vet faktiskt inte vad jag ska göra.

Läs inlägget

Sportiga frukosten

Av julianne_okan@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-12-02

Jag valde att testa den sportiga frukosten, vilken jag nog ångrade lite när jag väl fick kupongerna. Mjölk, jucie, yoghurt och keso. Första intrycket, lite väl flytande. Var det meningen att det var de frukosten skulle bestå av? Ett glas mjölk, ett glas juice, en tallrik yoghurt och en macka med keso. Känns som den frukosten skulle rinna rätt igenom. Men om man ska bedömma separat så är mjölk gott, jucien också.

Läs inlägget

Arlas frukostpaket ego

Av linaxpersson@gmail.com i 2. Första intrycket

2011-12-01

Tyvärr kunde jag inte hitta filen. Överlag är det svårt att få tag på vissa av sakerna här nere i Skåne. Mjölken var inget problem när jag åkte norrut men filen hittade jag inte. Äppeljuicen var lite sötare än vad jag trodde den skulle vara, men den smakade mycket äpple och det var väldigt positivt. Smöret var bra, kan inte komma på någon skillnad jämfört med annat smör. Mjölken gjorde vi varm choklad på vilket var väldigt gott.

Läs inlägget

Arlafrukost Sportiga Besviken

Av grejer3@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-11-24

Rynkeby Twist Apelsin/Mango, Keso, Yoggi Fri, Lättmjölk Förväntningar Var höga på att få prova en Apelsin/Mango Juice. De övriga produkterna kändes överflödiga och känns inte som man behöver ge något omdömme på. Första intrycket. Fick vänta på sig, det var väldigt svårt att få tag i juicen. Var i 4 butiker innan jag till slut hitta den på Daglivs på fridhemsplan. Vaknar och gör frukost. Kaffe med mjölen Macka med keso Yogurt med musli och ett glas Juice Allt smakar gott tills jag tog en klunk av juicen … besviken.

Läs inlägget

Arlafrukost Ego

Av smilet_89@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-11-22

Godmorgon EKO äppeljuice: Var riktigt god och den jag smakade först. Vid första anblick tyckte jag att färgen på juicen var rätt gul och inte så mörk som jag trott. Men det visade sig att detta nog kommer att bli en favorit. Arla bregott ekologisk: Passade utmärkt på mackan. Bra med ekologisk men ingen smakskillnad upplevde jag ifrån det gröna Arla bregott, som jag brukar använda. Arla standard mjölk: Denna mjölk kunde jag inte hitta i någon affär där jag bor och omkringliggande, tyvärr.

Läs inlägget

Arlas frukostpaket

Av johan.juel@gmail.com i Testpiloternas blogg

2011-11-22

Det bästa med det frukostpaket jag testade måste ändå vara den färdigskivade osten. Väldigt smidigt att öppna paketet och ta ut det antal skivor som behövs, inget krångel med att leta reda på osthyveln eller fixa till skidbacken som så ofta uppstår…

Läs inlägget

Godkänt...

Av davidpetranek@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-11-21

Praktiskt med ett “färdigt” paket. Goda varor, kan tänka mig att handa dem!

Läs inlägget

Går snabbt åt...

Av davidpetranek@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-11-21

Hela familjen provar och det går snabbt åt!

Läs inlägget