Sådär

Av tigerkristina@hotmail.com | 2011-12-09

Dålig plats för benen och cancerframkallande ämnen - Ja, va inte direkt så jag hade tänkt när jag fick beskedet att prova denna stol. Min första tanke när jag fick hem stolen va att ”Oj, vad stor och rymlig den ser ut”. Har använt stolen ett tag nu och det är vår dotter på 2,5 år som sitter i den i baksätet. Hon har jättetrångt för benen och blir ju inte bättre när den där “grejen” sitter framför stolen. Sen är hon besvärad av de tjocka kuddarna som sitter runt huvudet. De är ju säkert bra vid en krock men hon kan knappt röra på huvudet, särskilt inte nu när vinterkläderna kommit på. Har funderat på att byta så att vår son på 11 mån kan sitta i den istället. Han har ju hittills kortare ben än dottern. Annars är väl stolen ok. Bra säkerhetsbälte. Sen för ett tag sen va jag på BVC och läste ”Vi Föräldrar” i väntrummet. Där hade de gjort ett test men några bilstolar och Akta Graco BeLogic fick 20 poäng, och de andra stolarna runt 70! Anledningen va att stolen tydligen är fullproppad med cancerframkallande kemikalier! Detta kändes INTE kul att läsa! Läs kommentarerna på den här sidan: http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=16226 Här är också en länk: http://bloggen.fi/bilstolslotsen/autoliittos-krocktestdata-for-bakatvand-montering/krocktestdata-bakatvant-akta-graco-belogic/