BOB Be natural

Mums

Av anzipanz@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-11-12

Mina förväntningar var höga då jag tyckte att det lät så bra, och när kupongen kom hem så åkte jag direkt till affären och hämtade ut saften det var väldigt svårt att välja vilken jag skulle ta och det blev tillslut jordgubb/kiwi. När jag kom hem provade jag den direkt. Jag trodde att det skulle vara mer jordgubbssmak, så jag blev besviken, hade velat haft en ren jordgubbssmak. Bjöd den sedan på mitt kalas och det var belåtna miner på gästerna.

Läs inlägget

Marmelad Hallon Persika

Av jennygustavsson13@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-11-01

När jag väl hittade den (butiken hade placerat burkarna längst upp i hyllan, precis att de gick att nå) så var första intrycket mycket positivt. Burkens utseende och det man kunde se av marmeladen såg trevligt och gott ut. Vid första anblick ser marmeladen sådär söt och bärig ut som hemlagad marmelad gör, kanske lite rödare än vad det brukar bli. Smaken var precis vad jag förväntat mig - inte för söt, inte särskilt oansenlig - men kssnke inte riktigt så fruktig smak som jag föredrar.

Läs inlägget

God!

Av carina.lindberg@comhem.se i 4. Slutomdöme

2011-10-30

Jag köpte den gula saften som uppskattades mycket av alla som smakade. Dock var flaskan väldigt liten och om man ska kunna köpa den oftare i en barnfamilj, behöver flaskan vara större och literpriset lägre.

Läs inlägget

No Content Found

Av ludwig.gustafsson@telia.com i 4. Slutomdöme

2011-10-26

God saft jag kommer köpa igen, synd det inte finns större flaska.

Läs inlägget

BOB saft - god saft i liten förpackning

Av sommarbil@yahoo.se i 4. Slutomdöme

2011-10-25

Som slutkommentar till BOBs nya saft… jag tycker saften är god och känns naturlig. Dock tycker jag att flaskan är för liten, då jag dricker mycket saft och hade därför önskad en större flaska. Summa sumarum en god saft som jag gärna köper - hade dock kunnat se att priset är lite lägre.

Läs inlägget

Saft och sylt

Av andrea@pyre.se i 1. Förväntningar

2011-10-19

Hej. Jag såg fram emot att testa nya BOB be natural eftersom vi i familjen gärna äter mat som har så lite tillsatser som möjligt. Men jag blev ändå besviken, för jag tyckte inte att varken saften eller sylten smakade särskilt gott. Min hemgjorda brukar bli godare… A

Läs inlägget

God saft

Av ludwig.gustafsson@telia.com i Testpiloternas blogg

2011-10-12

Jag uppfattade saften som lagom söt vilket är positivt, däremot är flaskan lite väl liten = tar slut snabbt.

Läs inlägget

No Content Found

Av roka66@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-10-12

Jag tyckte man fick använda för mycket av den koncentrerade saften för att den skulle smaka någonting och tycker ändå att den var tunn i smaken. Jag kommer tyvärr inte att köpa den igen.

Läs inlägget

Hallon/Blåbär

Av marst715@student.liu.se i 1. Förväntningar

2011-10-12

Det var den saften jag testade. Tyckte att förpackningen va söt, men passar inte så bra till lite större familjer då den är väldigt liten och dyr för den storleken. Visst man ska spä ut den men de räcker inte långt om man har min familj =) Förväntade mig de lilla extra av denna saft, och visst var den god men den påminde ändå om de safter som är gjorda på koncentrat, smakade liknande.

Läs inlägget

Saften!

Av annnacronvall@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-10-10

Hallon/björnbär provade vi! Och oops så har jag glömt att skriva och berätta om vad vi tyckte. Jo det sa slurp direkt och så var den slut! Jag hoppades på att den skulle vara god. Första intrycket: Fin flaska och stor öppning. Lite dyrt Under och slutomdöme: Vi gillade den alla 3 i familjen och testade även blanda den med kolsyrat vatten. Gott men godare med vanligt!

Läs inlägget