Bong buljongtärningar

Bong buljong Kött & Kyckling

Av mona.blomberg@spray.se i 1. Förväntningar

2011-12-11

Förväntningar- Äntligen en buljong utan massa onödiga tillsatser i. Första intrycket- Den var svår att finna, fick springa på många affärer för att hitta dom. Fin förpackning, lätt att se vad den innehåller både på text och bild. Bra med innformation att den ej innehåller smakförstärkare, färg eller härdade fetter på frammsidan. 3.Testet- Buljongen var lättlöslig i vattnet= Bra. Över förväntan god smak på buljongerna för den såg lite blek ut.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av caroline85@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-12-08

Tycker buljomg tärningar är toppen att använda i såser och grytor. tycker inte den här va nå speciell om man jämför med andra.. lika god. :)

Läs inlägget

Då var denne testperioden över

Av samantha.singer.nordmark@hotmail.se i 4. Slutomdöme

2011-12-06

Jag ska erkänna! jag verkligen älskar denna buljongen och jag får inte nog av den. Lätt att jag köper nytt.. jag testade Grönsaksbuljongen och Kycklingbuljongen. dessa två var fantastiska. de passar till allt: grytor, marinader (ja jag använder buljong i marinader). såser, ris ALLT. jag ska köpa köttbuljongen snart och testa den också. jag har rekomenderat denna till min syster och hon var så förtjust att det inte fanns natriummonogluttamat i buljongen eftersom min systers familj försöker undvika detta i deras hushåll.

Läs inlägget

Icke ekologisk...

Av jonas@jardfelt.se i 2. Första intrycket

2011-12-04

Har bara haft möjlighet att testa någon enstaka gång och av det så är intrycket hittills rätt ok. Innehållet verkar vara av hyfsad sort, men däremot saknar jag det ekologiska. 0% KRAV känns inte 2011 (snart 2012) helt enkelt. Ganska trevlig förpackning om än lite väl dyster med allt det svarta.

Läs inlägget

Min nya favorit i maten Bongs buljongtärningar!

Av sabinavanlith@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-11-29

Vilket smak lyft alla mina maträtter fått med Bong, mid fin smak som smakar lyx :)

Läs inlägget

Bong Buljongtärningar

Av nettangrillspettan@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-11-25

Hittade produkten snabbt inne på Ica maxi. Förpackningen gav ett lite lyxigare intryck än konkurrenternas. Ett minus för fotona på dom levande djuren på förpackningarna. Även om man vet vad det är i buljongen så vill i alla fall inte jag se en bild på det precis innan jag ska äta. Färgen och konsistensen på tärningarna var fin (kyckling och kött). Som var smakrika och fungerade bra som smakförstärkare i maten!

Läs inlägget

Bong köttbuljong

Av elina.oradd@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-11-24

Så har jag äntligen även provat köttbuljongen. Första vändan gjordes en lasagne som blev himmelsk god, andra vändan en sås till köttbullarna. Buljonen gav lagom med sälta och en god, mustig smak. Det är dock svårt att avgöra hur själva buljongen är eftersom jag samtidigt använde mycket andra kryddor. I det stora hela tycker jag att Bong buljong gör sitt jobb kanon. Förpackning: 5 Smak: 5 Pris: 4

Läs inlägget

Hela utvärderingen av Bong Buljongtärningar - kyckling och grönsaker

Av emmasoho@live.se i Testpiloternas blogg

2011-11-23

Det är ett tag sedan jag gick och hämtade två paket buljongtärningar. Har haft väldiga problem med att logga in på bloggen, vilket har gjort att jag inte har kunnat skriva något om produkterna. Men nu äntligen har jag lyckats komma in! Jag valde att prova buljongtärningarna i smakerna kyckling och grönsaker, helt enkelt för att det är de två smaker jag har mest nytta av i min matlagning. Jag förväntade mig inte så mycket av produkterna, i jämfört med andra buljongtärningar, mer än att de skulle ha mer smak.

Läs inlägget

Provat

Av isabella_v85@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-11-23

Nu har jag lagat lite olika maträtter bland annat kycklingsoppa, köttfärssås, järpar och såser m.m. Jag tycker att buljongen var bra. Bland ingredienserna fanns jästextrakt som jag tyvärr inte vet så mycket om, men annars är det bra ingredienser.

Läs inlägget

No Content Found

Av k.edqvist@telia.com i Testpiloternas blogg

2011-11-22

Utsidan visar tydligt vilken typ av buljong som finns inuti. Jag valde köttbuljong och grönsaksbuljong. Det är positivt att det inte är tillsatt färgämnen, smakförstärkare eller härdat fett. När jag öppnar förpackningarna blir jag besviken. Det är likadana papper på båda smakerna. Det blir problem om tärningarna faller ur förpackningarna. Jag brukar köpa Knorrs buljong och där har tärningarna olika prägling beroende på smak t.ex. fiskar präglade på fiskbuljongen. Detär lätt att dela buljongen och den löser sig lätt i såsen.

Läs inlägget