Om Testprodukten

Av danish | 2011-11-14

Nya Silk-épil 7 Dual Epilator från Braun är designad för att göra avlägsningen av oönskat hår så effektivt, skonsamt och enkel som möjligt. Silk-épil 7 Dual Epilator är först i världen att kombinera den långvariga effekten av epilering tillsammans med rakning för att ge en helt ny hårborttagningsupplevelse. Dess innovativa Close-Grip Teknologi säkerställer extra närhet till huden för ultimat avlägsning av kort hår, och upp till 4 veckor av stubbfria ben.

Den sladdlösa modellen kan användas säkert och bekvämt i duschen eller badet. Det medför många fördelar jämfört med en torr epilering: en markant minskning av obehag, ökad hudkomfort och en speciellt skonsam epilering.* *Studie av Dr. med. Petra St

Nedan följer en produktspecifikation från Braun:

Nyhet: Dual Epilator-teknologi

Dual Epilator-teknologi

Den unika kombinationen av Brauns mest avancerade epileringsteknologi, tillsammans med Gillette Venus-teknologi gör epilering mer effektivt än någonsin tidigare. Brauns Close-Grip-teknologi och de integrerade bladen avlägsnar hårstrån med ett enda drag och ger en känsla av ny hud som varar länge.

Close-Grip-teknologi

Close-Grip-teknologi

De 40 pincetterna har utformats för en optimal vinkel och för att fånga hårstråna ännu närmare huden för bättre avlägsnande av korta hårstrån.

Gillette Venus-teknologi

Gillette Venus-teknologi

De integrerade rakbladen följer bakom epilatorn, och fångar envisa hårstrån och lyfter bort döda hudceller och ger en känsla av fräsch ny hud varje gång.

Wet&Dry

Wet&Dry

Silk-épil 7 Dual Epilator är utformad särskilt för epilering i varmt vatten. Du kan använda den i badet eller i duschen i kombination med rakgel för extra komfort och för en underbar upplevelse.

Dermatologiskt rekommenderad

Dermatologiskt rekommenderad

Silk-épil 7 Dual Epilator rekommenderas* som en varsam lösning till långvarig hårborttagning tack vare den unika kombinationen av egenskaper som verkar lugnande på huden. *Dr med. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz

Svängbart rakhuvud

Svängbart rakhuvud

Det flexibla huvudet är svängbart med upp till 15 grader framåt och bakåt. Det här innebär att det bättre anpassar sig till kroppens konturer för mer komfort och maximal noggrannhet.

SoftLift Tips

SoftLift Tips

SoftLift Tips lyfter effektivt även platt liggande hårstrån och hjälper till att guida dem mot pincetterna.

SmartLight

SmartLight

Smartlight hjälper till att enkelt guida dig genom epileringsprocessen och lyser upp även de finaste hårstråna så att du inte missar ett enda.

Sladdlös användning

Sladdlös användning

Silk-épil 7 Dual Epilator ger dig friheten att epilera bekvämt var du än är, när som helst du vill. Upp till 30 minuters drifttid efter en timmes laddning.

Tål vatten och tvättbar

Tål vatten/tvättbar

Alla Silk-épil 7 Dual Epilator-modeller har ett förseglat hölje, vilket innebär att de kan rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

Personlig hastighetsinställning

Personlig hastighetsinställning

Du kan välja rätt hastighet för dina individuella behov: Hastighet 1 för extra varsam epilering, hastighet 2 för extra effektiv epilering.