Britax

Långtripp och slutomdöme

Av hanna@zaxmy.com i 3. Under testets gång

2011-03-04

Så nu har vi använt stolen i en dryg månads tid. Igår tog vi första långturen med den. Testpiloten satt bra och njöt hela färden, somnade i stort sett direkt och sedan vaknade hon 30 mil senare :-) Efter denna månaden av test så är vi nöjda med resultatet. Dottern sitter bra och trivs i stolen. Jag uppskattar enkelheten med in och urlastning i bilen (både med och utan insatts). Solskyddet är också bra att lätt kunna justera under färd.

Läs inlägget

Testperioden är slut och vi summerar

Av axelssonjohan@telia.com i 4. Slutomdöme

2011-02-25

Vi tycker över lag att stolen känns mycket säker. Bill, vår testpilot sitter otroligt bra i stolen och verkar vara helnöjd. Alla spännen funkar toppen och stolen har varit jätte enkle att montera i och ur bilen. Vi har provat både fram och baksätet och den funkar toppen på båda platserna. I början tycke vi att klickibasen var lite krånglig , men sen fick vi in rätta knycket och då var det superenkelt.

Läs inlägget

Testpiloten anlänt

Av smith.andreas@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-02-24

Nu äntligen har vår testpilot kommit! Basen tyckte jag var enkel att sätta in i bilen, likaså att få dit bilbarnstolen på basen. Det gäller dock att det är gott om utrymme till stolen framför, annars kan det bli lite svårt att få i bilbarnstolen. Första turen blev hem från BB i lördags. Testpiloten Emilia sov gott under hela färden och verkade mycket nöjd i sin bilbarnstol. Det var enkelt att reglera hennes bälte i stolen så att hon satt fast ordentligt och stabilt.

Läs inlägget

No Content Found

Av heidiwennerberg@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-02-22

Så fin!!! Härligt röd :-) Nu har vi testat den nya stolen ett tag och den har inte gått sönder. Jag älskar färgen på denna. Tyvärr så tappade jag test-lusten när jag fick vänta så länge på att få hem den nya så jag har blivit så dålig på att blogga om den efter användandet. Det har tyvärr inte blivit några bilder tagna under testandet utan endast när jag packade upp den.

Läs inlägget

Slutbetyg

Av nillanpillan_@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-02-21

Det har funnits både för- och nackdelar med stolen. Största nackdelen är ju självklart att så pass många stolar gått sönder eller redan varit trasig (som vår stol). Vi fick dock en ny stol väldigt smidigt så det har ej varit några problem, och den nya stolen håller efter nästan två månaders användning. När vi vant oss vid den nya stolen så tycker vi att den är ganska tung och klumpig, men Vilja sitter skönt i den trotts vinterkläder.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av johanna.aldentorp@bredband.net i 4. Slutomdöme

2011-02-18

Det är svårt att väga så stora minus mot så stora plus… för att börja på plussidan så är det en snygg stol som är väldigt smidig och lättanvänd, **basen **i sig och att den var **lätt att sätta fast **i bilen, handtagets olika lägen samt det enkla enhandsgreppet för att skifta mellan dessa, de sakerna gillar jag. Däremot så kan man ju inte köpa en stol som har ungefär 50% risk att gå sönder, grov uppskattning där förstås men med så många som antingen fått stolar som var trasiga från början eller (däribland jag) vars handtag gått sönder efter bara ett par veckor, så dras ju kvalitetskänslan ner något enormt.

Läs inlägget

Utan basenhet :)

Av avdo_@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-02-17

Vi har testat stolen utan basen, det funkar så bra :) Det är så otroligt lätt och sätta fast stolen utan basen, det trodde vi inte. Den förra stolen som vi hade Akta Graco var inte alls lätt utan basen. Britax har tydliga instruktioner på sidan av stolen och det finns tydliga blåa “märken” där man ska trä igenom bältet, hur lätt som helst. Stolen sitter till o med stadigt då.

Läs inlägget

Sammanfattning

Av dahlberg.anna@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-02-09

Nu har det gått nästan två månader sedan vi fick första stolen levererad, det har varit en intressant tid att få testa denna stol. Efter ungefär två veckors användning märkte vi att plasten i handtaget inte satt ihop som det skulle, bifogar bild nedan. Vi har dock använt stolen ändå eftersom jag inte tror att säkerheten äventyras för att handtaget glappar. Fick dock en ny stol i måndags som vi nu ser fram emot att få använda.

Läs inlägget

Bilstolen på tåget

Av axelssonjohan@telia.com i 3. Under testets gång

2011-02-09

I helgen åkte jag till skåne med tåg. Jag tog lilla Bill i bilstolen, för då blev transporten i taxin smidig. Stolen var supersmidig att ställa i tågsätet och Bill satt som en prins i sätet brevid mig. Då fick jag en skön tågresa också för jag behövde inte hålla honom i famnen hela tiden. Att ha en barnvagn som man kan koppla på koppen på vore sjukt smidigt faktiskt. Undra om det finns såna till den här.

Läs inlägget

Nya stolen är här!

Av dahlberg.anna@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-02-09

Nu har vi äntligen fått en ny hel stol, en svart/röd denna gång. Personligen tycker jag bättre om den svart/gråa färgen men ju mer jag tittar på den nya röda desto mer tycker jag om även denna färg.

Läs inlägget