Redan här!

Av hanna@zaxmy.com | 2010-12-10

Dagens glada överraskning blev två stora paket.

Blev riktigt, riktigt glad när jag konstaterade att vi även fått med bas-insatsen till bilen. Blir ju bara bättre och bättre detta! Paketen öppnades väldigt snabbt och med stor iver. Första intrycket är att det är en snygg och bra design. Själva stolen är väldigt lätt att lyfta. Lite fler knappar än vad jag är van vid från den gamla. Men efter lite testande och tryckande så har jag nog kommit fram till vad de ska vara bra för :-) För att läsa igenom bruksanvisningen redan första dagen är väl lite att ta i ;-) Får bli kvällslektyren tror jag. Stolen smackade fast bra i basenheten och efter lite trixande så gick den även att få av från enheten. Blir nog mycket enklare när den inte ligger på golvet och sitter fast i bilen, dessutom :-)

Dottern, 3 år, var väldigt övertygande när hon tittade bestämt på mig och sa att “Den passar mig!”. Så den var nog riktigt fin i hennes ögon också. Hon tyckte det var lite väl onödigt att bäbisen ska ha en så fin stol, den kan väl ta hennes gamla istället.