Nu är den här!

Av dahlberg.anna@hotmail.com | 2010-12-16

I måndags kl.17.45 kom stolen, skönt att de var så tidiga med leveransen så att vi slapp sitta och vänta till kl.22.00.

Första intrycket är att den är snygg, att färgen är stilren och att det en bas till vilket ska bli extra skoj att få testa då vi inte haft någon tidigare. Vi ser också att den skiljer sig en hel del från den Baby Safe som vi redan har, trots att den är inköpt i somras. Ska bli intressant att se om vi fastnar mer för denna än den gamla.

Det som känns lite krångligt såhär vid första intrycket är hur man på ett enkelt sätt ska kunna få loss stolen ur basen när den sitter på plats i bilen och man kanske parkerat så att man inte kan öppna dörren helt (för att undvika att slå upp dörren på bilen brevid) men det får jag återkomma om när vi testat.

Ser med spänning fram emot att sätta in den i bilen!