Hmmm...

Av luciferos04@hotmail.com | 2010-12-19

…jag trodde att denna stol var bättre än jag upplever den.

Den är trång, riktigt trång. Min kille får inte plats i den =/

Jag har fått lov att byta tillbaka till gamla stolen, vilket känns lite trist. Jag hade höga förväntningar vilket ledde till en stor besvikelse.

Vår kille är 9 kilo tung och knappt 68 cm lång. Han får inte plats!! Jag kan klämma fast han i stolen men då får han alltså pressas fast för att jag ska kunna knäppa ihop bältet. Om jag däremot sätter fast han i stolen med body och byxor kan jag spänna fast honom men inte i en jacka. Känner mig besviken då den ska räcka upp till 13 kilo bäbis… När vi var på babyproffsen så rekommenderade hon oss denna med motivationen att den tog liten plats och var rymlig. Jag bestrider rymligheten.

Jag tycker inte det känns lika säkert med plastspänne i bältet som det hade gjort med stål.

Däremot tycker jag om utseéndet på stolen och att jag ser backspeglarna utan problem fast den sitter i framsätet, vilket inte görs med Gracon.

Snart får min syster en lite skrotis som är beräknad till årsskiftet så vi testar med en liten bäbis istället då.