Första åkturerna

Av julialjungberg1@hotmail.com | 2010-12-20

Okej, nu är stolen testad.  Några spontana kommentarer, det mesta är nämnt sedan tidigare kanske.

  1. Basen var enkel att sätta fast.

  2. Stolen har en särskild “knyck” som krävs för att få fast och loss den ur basen. Det lär man sig rätt snabbt. Tycker dock det känns osäkert om stolen hakat i på båda sidor, men det har den oftast gjort.

  3. Enkel “knapp” som man trycker loss basen med.

  4. Det blir en ganska upprätt ställning som barnet får sitta i, vilket jag inte än förstått om man kan justera. Ska undersöka! Han klagar dock inte på ställningen, så det är nog inte obekvämt iallafall.

  5. Stolen väger! Flög till Skåne i helgen men valde att hyra bilbarnstol på plats istället för att ta med pga vikten på Britaxen. Lånade där ett Volvo-skydd som kändes snarlikt. Men stolen väger så mycket att jag inte kan bära omkring honom in i butiker som jag gjort tidigare med Gracon.

  6. Stolen är så trång. Han ser ut som en liten hoptryckt korv när han sitter i sin overall, han gråter alltid precis när jag sätter ner honom så jag får öppna upp kläderna och trixa så han inte ska bli klaustrofobisk.

  7. Spännet av plast. Rätt meckigt att spänna fast. Provade Volvons i metall och det var ju enklare och mer robust.

  8. Gillar sufletten som går långt fram och skyddar mot snö.

Det var vad jag hade att bjuda på för stunden. Testet fortsätter..