sommarstol?

Av johanna.aldentorp@bredband.net | 2010-12-20

läste om en unge som var 9 kg och 68 cm - låter ungefär som vår kille, han har precis passerat 9,3 och ca 70. blev först förvånad att ett lika stort eller möjligen något mindre barn _inte _fick plats när vår klump gör det - men sen kom jag på att andra nog har ytterkläder på sina ungar :p vi tar på honom en kofta och sen en filt ovanpå efter att bältet är knäppt (är det riktigt kallt lägger vi över ett fårskinn), skulle han ha sina ytterkläder på så skulle nog mina rapporter låtit som de flesta andras.

något jag har upptäckt nu i dagarna när jag varit ute lite själv med lillen och haft _mycket _annat att bära på är att det går att få ut stolen ur bilen med en hand! om man använder huvudet (bokstavligt talat alltså)… inte det smidigaste, men görbart.