Nu har nya stolen anlänt!

Av nillanpillan_@hotmail.com | 2010-12-21

Nu har vi äntligen fått en ny stol och den är inte trasig! Men man är ju ändå lite fundersam då så många fått stolar som varit trasig på exakt samma ställe.. Jag satte mig iaf å läste instruktionsboken igår och den var hyffsat lättläst tycker jag! Smart att det är bilder i boken, men lite jobbigt att det står så lite på varje sida. Stolens utseende gillar jag skarpt, men jag förstår mig inte på solskyddet! Det knakar och är svårjusterat, låter som att det ska gå sönder när man fäller upp och ner det tycker jag! Sen är det jobbigt när man ska fälla bak handtaget, då måste man använda båda händerna eftersom att solskyddet tar i. Minus!

Spontant, då jag bara satte i lillan en snabbis (6 kilo, 60 lång) så upplevde jag det som att det blir svårt med overallen på henne också, för hon sitter som lite ihoptryckt. När karln kom hem så justerade han nackstödet och då blev det bättre, men hans första kommentar var att den kändes trång! Men från lillan får den högt betyg, i den andra vi har så skriker hon så fort vi sätter i henne i den, i den här satt hon tyst och bara tittade. Plus! Dock har jag fortfarande svårt att tro att hon ska få plats i den när hon väger närmare 13 kilo, det borde bli till nästa vinter och det ser jag nästan som en omöjlighet med ytterkläder på!

Annars tycker jag att den är smidigare än vår andra. Och ett stort plus för axelskydden som sitter fast! Remmarna var väldigt långa vilket också är bra, det blev lätt att spänna fast henne, även om jag tycker att det känns lite epigt med plastfästen.

Ikväll då jag har bilen hemma igen ska jag sätta in basen tänkte jag, om det inte är lika kallt som nu, -20… Då väntar jag tills temperaturen stiger lite!