Intrycket

Av m_trolle@hotmail.com | 2010-12-31

nu har vi fått en hel stol iallafall, vi fick en förut men den var trasig så vi kontaktade smartson som i sin tur kontaktade Britax så dom skickade en ny stol och hämtade även den trasiga. Med den första stolen hann jag iallafall läsa lite i instruktionsboken och mitt första intryck av stolen var att den var väldigt high tec emot vad våran andra stol är. Men nu har vi lärt oss den rätt så bra iallafall och en nackdel med stolen är att suffletten låter lite väl mycket när man vill dra för den, så den väcker bebisen, en bra sak med stolen är att den är lätt, den ser tung och klumpig ut men så är den inte alls. hittills är vi väldigt nöjda med den och att sätta in den i bilen med bas och utan gick väldigt lätt, inga problem där inte. vi har en Saab 9-5 och den får plats, jag vet att vissa stolar får inte plats i vissa bilar men så var det inte för oss.

Gott nytt år på er