Nya stolen här!

Av karin@e-brev.net | 2011-01-17

Efter lite pyssel är nu den nya stolen här å används flitigt. Skönt att ha en hel stol igen.

Eftersom mannen har haft basen i vår bil så har jag kört mycket med att spänna fast stolen med bälte då jag ofta byter å lånar bilar från bekanta. Men de sista två veckorna har jag fått låna en å samma bil och har flyttat över basen. Åååå va lyxigt det är!! Det går så lätt att ta med stolen in till babysimmet eller in till mataffären. Nackdelen är att det är ganska tungt att bära stolen när vi ska in i affärer utan kundvagn men av bekvänlighetsskäl gör jag det ibland än då så jag slipper plocka ut barnvagnen, tror att det skulle vara väldigt praktiskt med underdelen/chassit (tillbehöret) som finns till stolen. Blir inte att vi skaffar oss det nu men troligtvis till nästa barn om det blir något.