för och nackdelar

Av m_trolle@hotmail.com | 2011-01-25

fördelar med stolen är att den har mera funktioner än våran gamla stol hade, man kan lättare ställa handtaget och man kan justera ryggen vilket är jätte bra. stolen är stabil och bra, vårat barn sitter jätte mysigt där i. jag skulle gärna lagt in lite bilder men nu är det så att våran kamera är trasig och är inne på lagning men jag hoppas den kommer snarast :) Att bära stolen så kan den vara lite otymplig men det är ju inte långa bitar som den ska bäras heller och i de flesta fallen så är det bara till och från bilen. Att sätta fast stolen i basen är väldigt lätt, att ta lös den är fortfarande lite osäkert men man lär ju sig ;)

nackdelar är att som jag nämnde ovan så är den lite otymplig, den kan vara lite trång om man har en tjock overall på bebisen men nu när det börjar bli lite varmare så kan man ju ha lite tunnare kläder så den är bra nu :) men jag tror aldrig att våran son inte gillade att den var trång, det såg så mysigt ut så man skulle själv vilja hoppa i :) Det var lite tråkigt att den bara var enfärgade, jag för övrigt gillar när det är lite figurer på eller iallafall lite roligare färger,

vi är nöjda med stolen och jag hoppas att alla andra har varit det oxå :) denna stol kommer nu bli mycket använd