Nya stolen är här;))

Av lelles66@glocalnet.net | 2011-02-07

Äntligen har nya stolen kommit tjoho. Röd och läcker, kan knappt vänta på att Charlie ska vakna efter sin förmiddagslur så att vi kan ta en åktur. Denna stol ser ut som den ska vi handtaget, min förra var sprucken från början!!!

Är säker på att jag kommer att vara nöjd med denna stol (hoppas bara att handtaget håller), gillade den förra!! Tror dock inte att Charlie som är en snart 6-månaders baby på 8500 kilo kommer kunna ha denna stol särskilt länge till känns redan ganska trång!! Men han somnar nästan på en gång i bilen så det verkar som han tycker att det är skönt. Tycker basen har varit jättesmidig och lätt att klicka i. Gillar att solskyddet sitter på stolen och att man inte behöver sätta dit det själv, på våran acta graco känns det som om den hänger på sniskan hela tiden.