Slutomdöme

Av johanna.aldentorp@bredband.net | 2011-02-18

Det är svårt att väga så stora minus mot så stora plus… för att börja på plussidan så är det en snygg stol som är väldigt smidig och lättanvänd, **basen **i sig och att den var **lätt att sätta fast **i bilen, handtagets olika lägen samt det enkla enhandsgreppet för att skifta mellan dessa, de sakerna gillar jag. Däremot så kan man ju inte köpa en stol som har ungefär 50% risk att gå sönder, grov uppskattning där förstås men med så många som antingen fått stolar som var trasiga från början eller (däribland jag) vars handtag gått sönder efter bara ett par veckor, så dras ju kvalitetskänslan ner något enormt. Nu när vi fått vår nya stol saknar den dessutom en del (till just handtaget faktiskt), så det blir till att be om en ny igen… för att fortsätta på minussidan så tyckte jag att **justeringen av ryggdelen **var knepig, verkar som att den bara går att använda till nyfödda pyttisar, stolen ser rymlig och skön ut men verkar väldigt **liten och trång **när man sätter barnet i den och ger inte utrymme för några tjocka vinterkläder.

Allt som allt har vi ändå varit nöjda med stolen, smidigheten har vägt tungt och eftersom vi inte har mer till ytterkläder än en tjock tröja och ibland en filt eller ett fårskinn på lillen när vi åker bil så har han ju fått plats trots att han är stor för sina sex månader. Hade vi däremot betalat för stolen hade jag förmodligen varit riktigt arg när den gick sönder så snabbt och när vi dessutom fick en trasig stol sen igen(!) som förstås också ska skickas tillbaka och krånglas med. För att jag ska kunna rekomendera den här varianten på babyskydd behöver hållbarheten förbättras.