Slutbetyg

Av nillanpillan_@hotmail.com | 2011-02-21

Det har funnits både för- och nackdelar med stolen. Största nackdelen är ju självklart att så pass många stolar gått sönder eller redan varit trasig (som vår stol). Vi fick dock en ny stol väldigt smidigt så det har ej varit några problem, och den nya stolen håller efter nästan två månaders användning. När vi vant oss vid den nya stolen så tycker vi att den är ganska tung och klumpig, men Vilja sitter skönt i den trotts vinterkläder. Men då är hon bara drygt 4 mån och har storlek 68, jag har svårt att tro att den skulle funka till hösten. komforten övervinner klumpigheten, man bär ju faktiskt inte runt speciellt mycket på stolen. Vi brukar sätta henne och stolen i kundvangen då vi handlar, funkar super! Basen har varit väldigt smidig, men ibland använder jag bara stolen och det kanske är en vanesak, men jag tycker det är svårt att få fast stolen utan hjälp från någon. Sen fastnar bältet i fästet bak så det blir svårt att få loss stolen när man ska ta ut den. För mig har det nästan varit omöjligt att inte väcka Vilja då jag ska ta ut henne ur bilen!

Jag hoppas att handtaget ses över, för annars tycker vi om stolen. Solskyddet som jag klagade lite på tidigare har vi vant oss vid och det känns bra nu. En stol vi kommer att rekommendera, om (som sagt) handtaget ses över.