No Content Found

Av heidiwennerberg@hotmail.com | 2011-02-22

Så fin!!!

Härligt röd :-)

Nu har vi testat den nya stolen ett tag och den har inte gått sönder. Jag älskar färgen på denna. Tyvärr så tappade jag test-lusten när jag fick vänta så länge på att få hem den nya så jag har blivit så dålig på att blogga om den efter användandet. Det har tyvärr inte blivit några bilder tagna under testandet utan endast när jag packade upp den.

Nu har ju tyvärr tjejen vuxit lite till och stolen känns därmed ännu mindre och trängre. Får typ inte plats i den känns det som. Mycket protester när jag sätter i henne och ska få på henne bältet. Hon protesterar även när jag sätter i henne i Akta Graccon men inte lika mycket.  

Jag har mer eller mindre slutat bära runt stolen eftersom det är för tungt. Men när det gäller det så tycker jag fortfarande att britaxen är lättare att bära på men det är nog för att den inte är så bred. Jag missar fälla ut sidokrockskydden så därmed så skonar jag mina ben också när jag bär. Borde finnas en smidigare lösning för detta som man slippa fälla ut något för att det ska bli säkrare under bilfärden…

Börjar snart bli dags för nästa bilstol vilket troligtvis blir en britax det med ;-)