Testperioden är slut och vi summerar

Av axelssonjohan@telia.com | 2011-02-25

Vi tycker över lag att stolen känns mycket säker.  Bill, vår testpilot sitter otroligt bra i stolen och verkar vara helnöjd. Alla spännen funkar toppen och stolen har varit jätte enkle att montera i och ur bilen. Vi har provat både fram och baksätet och den funkar toppen på båda platserna. I början tycke vi att klickibasen var lite krånglig , men sen fick vi in rätta knycket och då var det superenkelt. Vi har använt stolen i andra bilar utan basen och då har den fungerat bra och känts som den placerats  säkert.

Det vi tycker skulle kunna förbättras är greppet i handtaget. Stolen känns ibland lite tung och det skulle underlätta om handtagsgreppet var i ett annat material och lite tydligare ergonomiskt markerat.

Vad gäller designen är vi nöjda med den grå/svarta utformningen. MEN jag måste medge att den känns lite tidigt 90-tal! Stolens design skulle inte skada av att få sig en släng av sleven av  bilinredningsdesign á la 2011. Lite mer hitec-känsla i tyg och detaljer. Stolen upplevs lite plastig faktiskt.

Det har varit superkul att vara testpiloter och vi rekommenderar varmt denna bilbarnstol till andra föräldrar som verkligen prioriterar SÄKERHET OCH KOMFORT TILL ETT VETTIGT PRIS.