Bli Testpilot

Av danish | 2011-12-28

Ansök nu för chansen att bli en av 2000 Testpiloter som får testa och utvärdera appen CallControl, en interaktiv mobil sekreterare. Med CallControl kan du till exempel ge besked om när du kan ringa tillbaka utan att behöva svara i telefonen. Alla dina samtal sparas i en samtalslista och du får påminnelser om när det är dags att ringa upp.

Det kostar inget att delta som Testpilot och du får använda CallControl gratis i 12 månader (värde 228 kr). Aurora Innovation som står bakom CallControl är mycket intresserade av vad just Du tycker om deras tjänst och vi kommer därför lotta ut två stycken iPhone 4S bland er som hjälper oss med feedback kring appen. En utvärdering kommer att ske vid installationen samt när du hunnit testa Callcontrol några veckor.

Ansökningen är nedtagen och 2 000 Testpiloter har kunnat starta igång CallControl med kampanjkoden. Om du är Testpilot på tjänsten dyker den första av två utvärderingar snart upp i din mail. Har installationen fungerar bra och lever appen upp till dina förväntningar?

Läs mer om testprodukten (öppnas i ett nytt fönster).