Om Testprodukten

Av danish | 2011-11-24

Canon Legria HF M406 erbjuder flera funktioner som ger dig möjlighet att filma och skapa en färdig film direkt i kameran. Här under kan du ta del av de funktioner som finns och hur de används.

Canon Full HD CMOS Pro sensor

****HD CMOS Pro-sensorn med 2,4 megapixels är utvecklad och tillverkad av Canon för professionella videokameror. Pixlarnas ljusinsamlingsområde är 160 % större än hos vanliga CMOS-sensorer vilket ger bredare dynamiskt omfång och avancerade prestanda i svagt ljus.

Canon HD-videoobjektiv

Det högkvalitativa Canon HD-videoobjektivet har 6-bladig irisbländare som ger mjuk bakgrundsoskärpa och en jämn 10x optisk zoom.

Skarpa videofilmer

LEGRIA HF M406 använder två system för bildstabilisering - dynamisk optisk bildstabilisator som minskar skakningar när du går och Powered IS som ger stadiga telefototagningar.

Ljud

En inbyggd zoommikrofon med hög känslighet fångar svagare ljud tydligare.

Roliga biofunktioner

Du kan enkelt utveckla dina färdigheter som videofilmare och göra korta videofilmer med en berättelse. Med Canons nya Story Creator kan du välja ett tema för din film med inbyggda motivförslag som väcker intresse. Få inspiration för din kreativitet med filter för biokänsla. Välj bland 8 justerbara färggraderande filter för att fånga den perfekta filmscenen.

Ha kul med Touch Decoration

Lägg till roliga effekter i dina videofilmer med pekdekorationen utan att använda en dator. Stämpla färgstarka märken på pekskärmen med Stylus-pennan eller lägg till titlar, inramningar och animerade bilder för att göra din film personligare.

Enkel användning med 7,5 cm pekskärm

En 7,5 cm rörelsebaserad LCD-pekskärm med hög upplösning ger dig enkel fingertoppsåtkomst till tagnings- och visningsfunktioner.

Två SDXC-kortplatser

Två SDXC-kortplatser gör det enkelt att dela med sig och Relay Recording förhindrar att det tar slut på minnesutrymme.

Bekväm och enkel fotografering

Det är enkelt att skapa filmer med hög kvalitet, till och med för nybörjare. Med Smart Auto tar videokameran kontrollen - och väljer inspelningsinställningar för alla motiv på ett intelligent sätt. Ansiktsigenkänningen optimerar inställningarna så att du får fantastiska bilder på människor och Instant AF ger snabb och exakt fokusering för HD.

Utbyggbar

Med minitillbehörsfästet kan du ansluta en rad olika Canon-tillbehör. En 43 mm filtergänga som passar objektivadaptrar. Ett undervattenshus finns som tillval.