Vad har hänt sen sist?

Av bvs@2secure.se | 2011-06-19

Som sagt, bilen har varit inne på verkstad några gånger för slammer i framvagnen varför jag får köra ikapp nu!

Däcken går skönt, mjukt men ändå stabilt oavsett underlag. Tycker däcken även är hyfsat tysta med tanke på dimensionen 23540 x 18. Det enda negativa hittills är att bränsleförbrukningen stiget sen jag bytte till dessa Dunlop, och att bilen möjligtvis känns lite slingrig i högre farter, dvs. motorväg.

Men sammantaget är jag nöjd med däcken, och jag kan mycket väl i nuläget tänka mig att rekommendera kompisar detta däck. Dock med förbehållet att ett bredare däck förmodligen kommer dra mer bensin och att Dunlop har ett mer begränsatt utbud av olika dimensioner än vissa andra fabrikat.

Sticker iväg på långkörning över midsommaren till Skåne, återkommer med slutrapport efter denna semestertripp.