Stadigt

Av jonathan0829@gmail.com | 2011-07-27

Bilen höll på att ta livet av mig här om dagen. Fast det kanske var lite mitt fel. På väg upp på Lidingöbron så råkade jag åka lite för långt ut mot kanten - där är det massa grus. Grus är halt. Högg till ganska skarpt i ratten för att inte smälla in i “trottoarkanten” och räcket precis efteråt, men då ville ju inte bakvagnen vara med och leka längre. 5 retursladdar senare så åkte jag rakt fram. Kändes väldigt stadigt faktiskt, däcken kändes väldigt säkra i sitt beteende, jämnt sladdande i rörelsen och mindre och mindre med varje retur.

Fast de får ju ett klart minuspoäng för det dåliga grusgreppet (/ironi)

Ska förbi Brostugan ikväll, och knäppa av lite bilder på däcken. Ska mäta däcken och se skillnaden mellan fram och bak (hur mycket olika de slits), så återkommer jag med en slutgiltig rapport ikväll!

/J

Varit lite dåligt med tid nu i dagarna, jag får återkomma med avslut under helgen!