Emborg skivad ost

Emborg

Av smartsontestpilot

2012-01-18

Vilken besvikelse! Har letat efter osten i alla affärer under lång tid nu men ingen har den! Skall vi testa produkter får ni se till att det finns ute i butikerna där ni väljer ut test deltagare! Permalink | [Leave a comment »](http://emborgskivadost.posterous.com/emborg#comment)

Läs inlägget

Contact DHL For The Delivery Of Your Cheque

Av smartsontestpilot

2012-01-13

Greetings to you I am sure this mail would be coming to you as a surprise since we have never met before and you would also be asking why I have decided to chose you amongst the numerous Internet users in the world, precisely I cannot say why I have chosen you but do not be worried for I come in peace and something very positive is about to happen to your life right now and to the lives of others through you if only you can carefully read and digest the message below.

Läs inlägget

Hello

Av smartsontestpilot

2011-12-21

please contact me via Email: auto21392768@mac.hush.com MR.SUNG LEE DAH SING BANK LTD DES VOEUX RD.BRANCH,CENTRAL HONG KONG, HONK KONG. Hello, Let me start by introducing myself,Mr.Sung Lee,credit officer of the Dah Sing Bank Ltd. I do insist in your confidence in this transaction. I am making this contact with you, based on reliable information available to me courtesy of internet business index and confirmed by my local chambers of commerce and industry concerning your reputation.Thus I am convinced you would be capable to provide me with a solution to a money transfer transaction of Forty Three Million, Six Hundred Thousand United State Dollars.

Läs inlägget

Testpilot Emborg skivad ost

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-21

Jag tycker att denna ost var bättre än väntat, dock tyckte jag att tjockleken var lite för stor. Smaken och mellanläggen var bra. Hyfsat prisvärt. Jag har också bifogat en bild på osten fylliga skivor. Mvh Anna K Permalink | [Leave a comment »](http://emborgskivadost.posterous.com/testpilot-emborg-skivad-ost#comment)

Läs inlägget

ost med fyllig smak

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-20

Nu har jag testat emborgs skivade ost, den med fyllig smak. min dotter 9 år gammal fick smaka först och hon sa bara mmmmm. jag kan bara hålla med. mycket god och verkligen fyllig smak

Läs inlägget

Test av skivad ost

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-20

Hej! Jag provade på osten med fylliga skivor. Har innan tänkt att köpa den men tyckt att den varit aningen för dyr så att bli utvald som testpilot passade väl bra. Tyckte till en början förpackningen var svår att få upp, tog en kniv och skar upp den till slut. Gillar inte att det ligger plast mellan varje skiva då jag lätt glömmer detta. Gjorde varma mackor och fick en plastfilm på mackan, mitt fel visserligen men inte allt för gott.

Läs inlägget

God ost till ett glas rött

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-19

En nötig ost jag testade… Eller var det papper i munnen, gillade inte pappret imellan det hände mer än en gång att det missades. Där blir det minus. Tjockleken den var klart godkänd. Där osten gör sig bäst är på en varm macka.. Eller till ett glas rött. Åter förslutningen var ingen hitt, funkade inte på det ex jag provade. Tja detta sammanfattar min åsikt om produkten. God men för kostsam!!

Läs inlägget

Den milda osten

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-19

Har nu testat den milda osten och är lite besviken över att den smakade gammal och torr. Det är ju affärens fel och inte Emborgs förmodligen. Tror annars att den är perfekt när man bor i självhushåll eller är mycket på språng. Sen i efterhand hade jag nog valt att smaka någon av de andra istället. Tycker dock att förpackningen är perfekt och att det finns i två storlekar. Christina

Läs inlägget

Emborg skivad ost - Fyllig

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-19

Vill börja med att påpeka att jag testade den “fylliga” varianten. 1. Förväntningar Hade inte några jättestora förväntningar på den från början, även om jag ändå tyckte att en sådan dyr ost borde smaka mer och bättre än de pappkarongsmakande hushållsostarna som finns. 2. Första intrycket Förpackningen såg relativt normal ut tyckte jag när jag såg den i butiken. Bra att den är återförslutningsbar kom jag att tänka på när jag stod där.

Läs inlägget

Underbart goda fylliga skivor

Av smartsontestpilot i Testpiloternas blogg

2011-12-18

Tog den med fylliga skivor. Förpackningen gick INTE att öppna så minus på det då jag fick skära upp den istället. Sen så såg jag papper mellan skivorna?! Men det är väl rätt smart för då klibbar skivorna inte ihop =). Tog en tugga av min smörgås med en skiva på och jag kunde seriöst INTE sluta äta! Oj så god osten var. Rekommenderar glupskt de fylliga skivorna. Mvh Sonia

Läs inlägget