Bli Testpilot

Av testpilot | 2010-10-18

Att bära sitt barn i bärsele är både mysigt och praktiskt. Nu bjuder vi in till ett spännande test av ERGObaby®, en ergonomisk och flexibel bärsele för barn mellan 0-4 år (18 kg). Vi söker totalt 240 Testpiloter som vill testa och blogga om ERGObaby® i mars och april. 

Testet av ERGObaby® bärsele är uppdelat i två omgångar. I den första testgruppen kommer 40 Testpiloter att få testa och behålla ERGObaby® kostnadsfritt. I testomgång två, som startar cirka två veckor senare kommer ytterligare 200 Testpiloter ges chansen att delta genom att köpa ERGObaby® till halva ordinarie priset. För ERGObaby® Original innebär detta att du som Testpilot betalar 565 kronor istället för ordinarie pris 1129 kronor. Du behöver inte bestämma dig kring detta nu, vi kommer att höra av oss via e-post efter ansökningsperioden.

Som Testpilot kommer du att få välja mellan ERGObaby® Original, Sport eller Performance. Läs mer om modellerna här

Stort tack för alla ansökningar! Över 3000 personer har anmält sitt intresse att testa Ergobaby. Vi kommer nu att gå igenom ansökningarna och målet är att höra av oss med besked denna vecka (vecka 11).