Findus Green Deli - under testets gång och slutomdömme!

Av pernilla_engman@hotmail.com | 2011-11-08

Har testat Findus Green Deli, men har stött på problem….Skrev ett slutomdömme för ett tag sedan men det har försvunnit. Tur som är minns jag fortfarande hur den smakar så det kan jag likaväl skriva igen! (dock lite smått irriterande)

Jag passade på att grilla kyckling och göra lite potatis/rotsaker i ugn med grönsakerna. Passade på att woka dem i en wokpanna och det blev smaskens!

Då jag åt själv räckte det till ännu ett tillfälle! Andra gången valde jag att laga kyckling i kokosmjölk och tillsatte enbart Findus Green Deli. Underbart! Det positiva är att allt är så (känns så) färskt! Hur lyckas de? Undrar jag men gick väl vidare och tog ännu en mumsbit!

Positivt:

Design, smaken - färska ingredienser i maten, bra konsistens, gott helt enkelt

Negativt:

Det enda är priset, drog en suck när jag hade kupongen med mig. Vet inte om folk vågar prova den då den var rätt dyr…Hoppas på att folk läser recensioner!

Slutsats:

Otroligt positivt vad gäller smak och utseende/konsistens på produkten. Negativt - priset, kan nog få folk att inte våga testa den.