Findus Lättpanerad Fisk

Avslutningsvis

Av frambogir@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-12-02

Produkten ger ett seriöst intryck, i synnerhet förpackningen som tillåter granskning av innehållet innan köp. Portionsstorleken är generös, och ser aptitlig ut. Däremot var smaken inte mer än ok. Kändes intetsägande. Konsistensen var dock top notch. Sammantaget vet jag ej om produkten är mer köpvärd än andra konkurrerande produkter. Det finns säkert mer prisvärda alternativ.

Läs inlägget

Tillagningen och förtärandet

Av frambogir@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-12-02

Fisken tillagades i ugnen, ingen extra krydda tillsatt. Serverades med ris, soja och remouladsås. Smaken var god, inget som lämnade något större intryck dock. Konsistensen var däremot mycket fin, gedigen.

Läs inlägget

Första intrycket

Av frambogir@gmail.com i 2. Första intrycket

2011-12-02

Produkten såg exklusiv ut, förpackningen som tillåter att man kontrollerar innehållet innan köp ger ett seriöst intryck. Väl tilltagen storlek på själva fisken!

Läs inlägget

Innan själva testet

Av frambogir@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-12-02

Jag förväntade mig en gedigen fisksmak, med en konsistens som mer liknar färsk fisk snarare än fryst.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av jenny.siwertz@comhem.se i 4. Slutomdöme

2011-11-18

En väldigt god fisk men betyget dras ner pga paketeringen och den lilla mängd fisk man får för pengarna. 3⁄5 blir slutomdömet trots en god fisk.

Läs inlägget

Under testets gång

Av jenny.siwertz@comhem.se i 3. Under testets gång

2011-11-18

Verkligen god fisk, men räckte inte långt. Jag tycker återigen att det är lite fisk för pengarna. Dock var den väldigt god tillsammans med kokt potatis och remouladsås. Den var krispig och fisken var inte torr trots sin tunnhet.

Läs inlägget

Första intrycket

Av jenny.siwertz@comhem.se i 2. Första intrycket

2011-11-18

Den ser fräsch ut i sin paketering, men jag kan tycka att det finns nog mer miljövänliga sätt att paketera på. Det är väldigt lite fisk för pengarna, även om vi som testpiloter just får prova gratis.

Läs inlägget

Förväntningar

Av jenny.siwertz@comhem.se i 1. Förväntningar

2011-11-18

Jag älskar fisk, och det gör också mina barn så detta ska bli kul. Vanligtvis äter vi inte rödspätta så jag tänkte välja den.

Läs inlägget

Dags att laga mat :)

Av plupp@pluppen.se i 3. Under testets gång

2011-11-16

Tänkte att jag skulle steka torsk filéerna och servera dom med kokt potatis och en romsås. Jag börjar med att ta ut dom ur förpackningen. Sedan åker dom ner i en varm stekpanna med lite smör. Efter några minuter vänder jag på dom och sedan lägger jag upp dom på en talrik med kokt potatis,romsås och lite grönsaker. Dom var väldigt goda men inte riktigt lika goda som när man

Läs inlägget

Nästan lika goda som hemlagade :)

Av plupp@pluppen.se i 4. Slutomdöme

2011-11-16

Mitt slutomdöme blir mycket bra. Dom smakar nästan lika gott som om man själv hade panerat färska torskfiléer. Jag rekommenderar alla att köpa dom.

Läs inlägget