Francis-Francis X7.1 Home - Snygg och praktisk

Av smartsontestpilot | 2012-10-01

Har varit bortrest en länge tid, men nu har jag hunnit med att testa Francis-Francis X7.1 Home några veckor.
Francis-Francis X7.1 Home är en snygg och praktisk maskin. Efter några testrundar kom man fram till rätt vattenmängd för en god espresso. Vattenbehållaren är lite bökig och trög att dra ut när man ska fylla på eller tömma den. Mjölkskummaren fungerar perfekt och
cappuccinon är riktigt god. Jag har provat både mellanrost och mörkrost, men jag tycker bäst om den mörka. Mängden av kaffe man får är i det minsta laget och jag vill gärna ha ett större urval av kapslar med lite olika smaker. Maskinen är väldigt lätthanterad och det krävs nästan ingen rengöring efteråt. Totalt en espressomaskin jag trivs med!

Leif Sveinung Vada

Permalink

| [Leave a comment »](http://francis-francis.posterous.com/francis-francis-x71-home-snygg-och-praktisk#comment)