Om Testprodukten

Av testpilot | 2011-10-27

Gigaset SL910 är en hemtelefon som bryter ny mark och är med sin stora pekskärm lätt att förväxla med en nyare smartphone. Förutom att vara första hemtelefon på marknaden med pekskärm så bjuder den på ett flertal funktioner som gör vardagen lättare.  Den stora 3,2” pekskärmen gör det enkelt att läsa och navigera och tillsammans med det smidiga användargränssnittet så får du snabb tillgång till en mängd samtalsfunktioner.

Du har möjlighet att välja mellan tre startskärmar; telefoni, meddelande och anpassningsbar information där du kan sätta genvägar till just de funktionerna du vill använda mest.

Gigaset SL910 låter dig även sätta din personliga prägel genom att välja mellan en mängd ringsignaler och skärmsläckarbilder. En rumsövervakningsfunktion uppmärksammar dig när en viss bestämd ljudnivå har uppnåtts - en perfekt babymonitor.

Telefonen och laddaren har en metallinfattning av hög kvalitet som skapar en stilren känsla. SL910 har en samtalstid på upp till 14 timmar och standbytid på upp till 200 timmar vilket gör att du kan använda telefonen i upp till 3 dagar utan att ladda.

Synkronisera dina Outlook-kontakter via Bluetooth® eller mini-USB. Du kan även installera ett trådlöst Bluetooth®-headset för att ringa handsfree medan du fortsätter att jobba med annat.