Glädje lotten!

Av smartsontestpilot | 2012-01-11

Sorry, jag hittade inte vart man skulle blogga! Tidigare var det lätt att blogga på Smartsons hemsida, men nu testar jag detta!
Tog tid innan jag hämtade ut lotten då jag sällan handlar på Coop. Men tillslut i julhandeln kom vi dit!
Köpte en lott som i julstressen hamnade i plånboken och där blev den liggandes i några veckor!
Jag och min man skrapade och det var väl kul. Spänningen var bra, lite ökad puls. Men tyckte det var tråkigt hur siffrorna satt.Formen var ju ett hjärta men ingen siffra längst upp i högra hörnet. Blev lite snopet när man skrapade där och det inte fanns något.

Sedan van min make 40kroner vilket såklart var kul.I det stora hela var det en bra lott, men om man jämför med typ triss så har de ju fler olika vinstchanser, som tv ruta och klöver.Om man skulle ändra något så kanske man skulle hitta på något nytt.
mvh Camilla

Permalink

| [Leave a comment »](http://gladjelotten.posterous.com/gladje-lotten-71098#comment)