Glädjelotten

Av smartsontestpilot | 2012-02-06

Jag blev utvald som testpilot av Glädjelotten via Smartson, och blev jätteglad när jag fick smset. Lotter är ju både roligt och spännande, och detta var ett roligt och bra sätt att testa någon ny lott på, det blir ju så lätt att man köper samma när man köper lotter. Jag hämtade ut min lott på Coop Forum, och tyckte att den var jättefin! Vilket roligt utseende på en lott, den kan ju vara rolig att ge bort! Jag åkte hem och skrapade tillsammans med min sambo, och direkt kom besvikelsen och mitt intresse för lotten försvann. Vi skrapade lotten uppifrån och ner, och det kändes som att man fick skrapa alldeles för mycket innan det kom fram ett belopp. När beloppen började titta fram var besvikelsen redan framme och istället för att skrapa fram ett belopp i taget skrapade vi fram allt på en gång, för att få det avklarat, något som aldrig händer annars! Detta var väldigt tråkigt eftersom första intrycket varit så bra och i tanken man redan hade köpt och gett bort lotten till vänner och bekanta. Detta kommer nu INTE ske, om inte lotten görs om och detta tydligt når ut till mig så att jag ens kan tänka tanken att köpa den någongång. Tråkigt att ett så bra första intryck blir så negativt för en sådan egentligen liten sak.

Cecilia Karlsson

Permalink

| [Leave a comment »](http://gladjelotten.posterous.com/gladjelotten-95933#comment)