Smartson Testpilot Gooh

Pikant och smaskigt

Av ingeboda@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-10-06

Jag brukar köpa Keldas soppor varje vecka och blev nu nyfiken att testa den nya såsen, som utkommer i tre varianter. Valde Tikka Massala, handlade bacon och Basmatri ris och lagade middag till mig själv för att prova först innan jag bjuder gäster på denna mat nästa gång. Måste säga att såsen är utsökt. Både pikant och smaskig. Jag kommer att köpa just denna sort flera gången. Tack, Smartson för tipset!

Läs inlägget

Nöjd!

Av felix.dyrssen@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-10-06

Gillar det mesta med Gooh:n jag fick faktiskt! Schysst förpackning, god mat, enkelt att göra i ordning. Hade varit trevligt med lite större portioner men det var nog det enda.

Läs inlägget

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub

Av angelicrage@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-09-27

Idag kom meddelandet att jag var utvald som testpilot för Neturogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub till min stora glädje. Pormaskar har varit min bane sen tidig ålder och Neutrogenas produkter har varit väldigt frestande i butikshyllorna. Jag har dock varit skeptisk till om de verkligen fungerar, så när chansen kom att få pröva dem gratis hoppade jag direkt på den. Produkten har en inbjudande design på förpackningarna och priset känns rimligt om den fungerar.

Läs inlägget

Helt

Av alex.oscarsson@gmail.com i Diverse

2011-06-19

Jag tycker att det var helt ok till mat, men det kändes lite vattnigt och man blev inte helt och hållet mätt.

Läs inlägget

Gott

Av krister@ownit.nu i 1. Förväntningar

2011-06-02

Jag har testat mat från Gooh på uppdrag Smartson Mina förväntningar var höga eller man kanske ska säga riktigt höga. Vi pratar ju om mat från Operakällaren som är en av Sveriges bästa restauranger. Jag hade förväntat mig att det skulle smaka riktigt gott. Första intrycket av plastlådan där i kyldisken var att den såg lite liten ut, inte kan man bli mätt av denna lilla matlåda tänkte jag. Väl hemma så kollade jag in förpackningen lite noggrannare och miljömässigt tycker jag att den var bra, givetvis gjord i plast (det går väl inte göra i något annat material) en liten remsa av kartong runt förpackningen med information av innehållet.

Läs inlägget

Karl Fazer

Av linda_mpili@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-05-05

Den historiska bakgrunden: För nån dag sen kom min kupong från Smartson där man fick det generösa erbjudandet att välja 2 st 200 grams chokladkakor från Fazer. Smakerna att välja bland: mjölkchoklad, cashewnötter, hel hasselnöt och Marianne. Mitt kassa Coop hade bara den vanliga och cashew, så jag tog en av varje. Kanske lika bra då jag inte gillar hasselnötter så värst, mandel är bättre. Marianne är lite spännande men jag har nog ätit den för för länge sen.

Läs inlägget

Slutomdöme

Av anna_frieberg@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-05-03

Har ju helt och hållet glömt bort att de ett slutbetyg på Goohs färdigrätt. Men bättre sent än aldrig ;) Maten får en 4 av 5 möjliga!

Läs inlägget

Höga förväntningar

Av kristian.zamore@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-05-02

Har alltid sneglat fazer men ligger lite dyrare än konkurrenterna, så jag har alltid tagit den lite billigare. Kanske har det varit fel, det kommer jag nu få bekräftat att jag har haft fel.

Läs inlägget

Å choklad...

Av kristian.zamore@gmail.com i Diverse

2011-05-02

Detta skall bli en upplevelse. En riktig choklad älskare.

Läs inlägget

Förväntningar Karl Fazer choklad

Av johannaa_ny@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-05-02

Mina förväntningar är höga, jag har smakat mjölkchokladen tidigare och vet att den är god. Jag ser speciellt fram emot att få testa den med cashewnötter, mums!

Läs inlägget