choklad

Av korny_@hotmail.com | 2012-01-22

tog lång tid innan ja fick hem “lappen”, hämtade ut den i fredags. tänkte inte på att de va en kyld vara så först letade ja bland vanlig vaniljsås å chokladpudding, trodde inte dom hade den då jag inte såg den där. frågade om den fanns å den fanns i kylen, så klart!

den såg riktigt god ut, men ja trodde inte den skulle vara så god.

ja är ett riktigt chokladfreak å kräsen!

sparade den tills idag, då min son har namnsdag å mina föräldrar skulle komma. först hade ja tänkt göra en tårta å prova ha de som ett lager, men de kändes inte som en bra ide, ville hellre smaka som de ska vara innan ja vågade exprimentera på någe vis!

gjorde ordning för fem personer å alla var nöjda! pojken åt dock bara halva sen sa han att han inte tyckte om nå mer, men de blev nog för mäktigt, så de var lagom att dela på fem personer. blev väldigt positivt överraskad, hade inte alls trott den skulle vara såhär god! så tjock å krämig å mycket smak. kommer absolut köpa denna fler gånger!

enkelt att tillaga oxå, perfekt att köpa å ha hemma ifall man får oväntat besök. kommer prova ha den i tårta framöver å se om de blir lika gott.

TACK för att ja fick prova denna säger ja bara, ja hade aldrig någonsin köpt den själv! visste inte ens att den fanns, sen tycker ja den va rätt dyr med sina ca 30 kr, och ja skulle inte tro att den va nå god just eftersom jag är så kräsen.