Slutomdöme betyg 3 – var respektfylld och tydlig!

Det var enkelt och gick snabbt! Det var bättre betalt än på stan men dålig info om beräkningen.

Jag håller med många andra inlägg, att man borde fått ett tydligare mejl där det framgick hur beräkningen gått till, hur många gram det var och ifall de hade dragit av vikt för ex. stenar! Och att vi som testbloggare verkligen fick extrabelopppet på 100 kr vid 20 g.

Tror att det blev korrekt, men det lilla tvivlet sänker betyget!

Lär er att när man har med andras pengar att göra, var respektfylld och tydlig!

2 dagar senare: F-n, gick in på pantbanken.se och där kunde man också få ett gratis försäkrat kuvert och 194 kr/g i st f 160. där gick jag miste om drygt 1200 kr!

Läs mer

Bättre betalt än juvelerare med 30% extra mot nya inköp!

Guldet och kuvertet blev liggande hemma. Ville kolla på lite fler ställen. Såg annonser att visa juvelerare gav 30% extra om man sålde till dem och sedan köpte nytt av dem. Tänkte att det låter bra. Kollade guldbrevs hemsida lite hastigt och såg att man skulle få 180 kr/g för 18K och tog en dag på köpcentrat och gick in och fråga på både Guldfynd och Albrekts guld. Där skulle man få 120 kr/g plus 30% om man tog ett tillgodokvitto och handlade nytt av dem. Räknade snabbt ut att det skulle bli 120+36, dvs 156kr/g. Hah, så kasst!  Frågade även en annan juvelerare, pris 150 kr/g. Som av en händelse stod ett företag och köpte guld och man kunde få kontant betalt, pris 150 kr/g.  bestämde mig för att använda Guldbrev, och hem och fixa och lämnade in på inlämningsställe för post. Dagen efter kollade jag guldbrevs hemsida o såg att 180 kr gällde ett snabberbjudande och jag skulle bara få 160 kr/g. Lite besviken att jag inte kollade bättre, för då kunde jag beställt ett nytt brev o struntat i testpilots. Nåväl fick ett mejl med värdering och det var ok

Läs mer

förväntningar och första intrycket

1.förväntningar:

Har sett reklam på TV och inslag i program att man kan sälja sitt byrålådsguld genom att skicka in till olika företag, men också känt till att man kan lämna in till olika juvelerare. Ibland också att de kommer till något ställe, hotell eller köpcentra. Fick erbjudande som testpilot och tänkte att det var dags att få loss tummarna och sälja.

2.Första intrycket:

Fick hem alltihop och tyckte det var bra förklarat och ganska enkelt. Kändes ok och var inte orolig att något skulle hända.

Läs mer

4. Utvärdering

Så för att avsluta det hela gör jag en sammanfattning. Jag var orolig över säkerheten eftersom det står på kuvertet vad det innehåller, men eftersom det är försäkrat på väg till företaget så var det inga problem. (Hur det skulle bli det faktiskt kom bort vet jag ju inte eftersom det inte hänt). Från det att jag lämnat brevet gick det fort att få respons och pengar på kontot, vilket jag var väldigt nöjd med. Företaget känns professionellt och pålitligt.

Det enda negativa enligt mig är att jag skulle velat ha information kring det guld jag lämnat in, dvs karaten och vikten. Lämnar man guld i en butik så får man veta detta direkt.

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Guldbrev!

Läs mer

Guldet sålt och pengar skickade

Ja efter att jag pratat med tjejen på guldbrev och gått med på priset så väntade jag ju på pengarna som dock aldrig dök upp på mitt konto. Väntade ett tag och kollade kontot men fick till slut ringa och visst de hade inte skickat dem och hon förstod inte varför. Men måndagen efter jag hade ringt så var pengarna utbetalda och jag nöjd. Tror i och för sig inte att jag kommer att använda dem igen eller rekommendera dem, detta pga priset på guldet. Det lät ju bra att man skulle få ett bra pris som smartson testpilot men det var ju sämre än priset jag hade fått i guldaffären. Det var tur jag kollade upp det för annars hade jag blivit lurad och det vill man inte bli. I och för sig var de hyggliga som erbjöd ett bättre pris sen men så ska det inte vara heller tycker jag. Det var annars ett smidigt sätt och det gick snabbt med svar och så men som sagt man vill ha priset som är det bästa för sitt guld och det litar jag inte på att de har nu eftersom de gjort som de gjort. Alltså, inget med användande av guldbrev för min del ifall jag skulle mot förmodan få lite guld igen.

Läs mer

Slutomdöme

Förvånansvärt smidigt. Jag gjorde mina misstag i hanteringen, dvs jag gjorde vissa fel i samband med att jag skickade in mina saker, men det hela löste sig ändå. De var väldigt trevliga i telefon och i mail. Vad jag inte var helt nöjd med var att de bara skickade ett kort mail om att de tagit emot mitt guld och värderat det samt att pengarna nu skulle sättas in på mitt konto. Ingen specifikation eller förfrågan, med given betänketid, om jag godtog värderingen. Det gick faktiskt för fort. Jag hann inte reagera förrän pengarna sattes in. Skulle önska att de inte satte in pengarna förrän de fått en bekräftelse på att jag godtog värderingen.  Detta drar ner deras slutbetyg rejält faktiskt.

Läs mer

Nej jag valde ett annat sätt!

Jag har lus läst allt på nätet och den information som fanns med i brevet.

Valde att inte skicka in mitt Guld för att tycker att det kommer till avgifter som jag inte gillar och det Guld pris som står på deras hemsida inte alltid är det man får i slut ändan.

Jag har prövat ett annat bolag som har samma ide på nätet men valde att gå dit i min stad när de var här.

Priset på samma firma på nätet var mycket högre  än i den lokalen de satt och erbjöd en ett from tom pris och det högsta  var 20 kr under det som var på nätet? Tyckte inte att deras våg stämde ?

Valde därför att sälja mitt guld i en guld affär där de priset de sade ifrån början var det som jag fick.

Kan vara svårt att ångra sig anser jag om man inte är nöjd för det de erbjuder då tillkommer massa avgifter mm

Har varit lärorikt att lus läsa det finstilta men mitt Guld säljer jag nog på ett annat sätt fortsättningsvis

Läs mer

Snabb information

Brevet kom snabbt med information och olika påsar. Allt verkar ok.

Jag gick in på deras sida och läste mer om deras information, fick då se att de tar en värderings avgift och att deras pris var lägre än hos andra firmor samt att man fick betala retur själv om man inte var nöjd med deras värdering eller ångrat sig.

Kände mig tveksam….

Läs mer

Det kom snabb information till min mail om att brevet var påväg.

Läs mer

Guldet ”sålt”

Som jag skrev tidigare så hittade jag till slut mitt ”guld”.

Ja varför skriver jag de inom citationstecken? Jo för tydligen var det inte guld.
Första veckan efter jag fått min värdering så kändes det okej. Men nu i efterhand när man läst andras bloggar angående detta så verkar det vara väldigt många som fått sitt guld värderat till 0 kr.
Förutom det har även folk sitt guld värderat till ett pris först och sedan till ett annat lägre bara en stund senare.

Det är inte seriöst. Visst alla kan göra fel men då bör man stå för det också.

Jag kommer antagligen inte att skicka in guld igen om det blir så att jag får tag på guld som jag ej vill ha utan snarare gå till en butik eller dylikt och få det värderat på plats.
Man har ju för vana att inte lita på folk allt för mycket så om det värderas till 0 kr då så tar jag det hellre med det och slänger det själv för att vara på den säkra sidan.

 

Det konstiga med det hela är att man bara fick värdering via sms och inget uppdaterades på hemsidan.

På hemsidan står det än idag

3. Värdering

Dina föremål håller på att värderas.

 

Och det med följande datum:

Påsen skickades från oss 2011-03-24.

Vi tog emot dina föremål 2011-04-21

Och något mer som är suspekt är att deras live chatt helt plötsligt är som bortblåst.

Tyvärr guldbrev ni är inget för mig såvida det inte dimper ner ett sms där ni medger en felvärdering.

4/10

 

Och betyget fås bara för smidighet och snabbhet.

Läs mer

Tråkiga fel gjordes

Jag fick 2 st brev att skicka in mitt guld i…jag hade redan guld som jag skulle sälja och tyckte det var perfekt att testa Guldbrev så slapp jag leta reda på något ställe som kunde köpa.

Skickade iväg mitt guld…som inte dök upp först, jag mailade och frågade vad som hänt. Sedan ”hittade” de mitt brev.

Fick snabbt en värdering på sms på över 2600kr och tänkte Oj, var mitt guld värt så mycket?! Va roligt!

Sedan fick jag yttligare ett sms där det stod att de gjort fel och värderade mitt guld till ca 800kr. =(

Jag tycker inte att det är så bra och seriöst…. Jag fick dock kompensation för detta fel med 100kr extra och 2 biobiljetter. Det är ok tycker jag.

Slut betyg….bra sätt men inget jag rekommenderar. Inget jag skulle göra igen.

Läs mer

Resans gång

Det poppade upp SMS och mail om att jag var uttagen till Guldbrev som testpilot… Kul! Det tog dock ett bra tag innan själv kuvertet ramlade ner i brevlådan. Kollade igenom vad jag hade för guld som jag inte tänkte använda och stoppade ner det i kuvertet. Hade en ring med stenar som jag ville behålla. Pratade med Guldbrev och de sa att det inte var något problem bara jag angav hur jag ville ha det. Sagt och gjort… jag angav hur jag ville ha det och la lappen tillsammans med ringen och det andra guldet i kuvertet. Sen var det Posten som gällde. Gick relativt smidigt – de hade lite problem med själva adressen till Guldbrev – men vi löste problemet ihop och jag fick mitt kvitto.

Dan efter fick jag ett SMS där man angav hur mycket mitt guld var värt. På mitt konto var pengarna insatt, men det saknades 81 kr. Jag ringde och frågade varför och till svar fick jag att man hade returnerat ett halsband som inte var guld (haha, man ska inte lita på guldförsäljare i Thailand) samt mina stenar från ringen. Returen kostade pengar….  Fast när jag pratade med Guldbrev i samma veva som jag ringde dem angående ringen så hade de sagt att returen inte kostade pengar. Pratade med Guldbrev igen och självklart så skulle de sätta in pengarna… fast det egentligen faktiskt var så att returen kostade pengar. Tack för det Guldbrev – juste service!

Så mitt slutomdöme är att Guldbrev sköter sig väldigt bra – en tjänst att rekommendera om man vill sälja guld.

Läs mer

Var säker på…

att de fyra föremål jag skickade in till Guldbrev var riktigt guld, men så var inte fallet visade det sig! Endast ett föremål var riktigt guld!

Därför bör man vara säker på att det är guld man skickar in, eftersom Guldbrev tar en ganska hög avgift om man vill ha sina föremål i retur. En värderingsavgift om 15 kr per gram tas också ut. Nu hade jag tur, eftersom jag var testperson behövde jag inte betala någonting och fick alla mina föremål i retur.

Kundtjänst var dock väldigt trevliga och tillmötesgående. Dagen efter jag hade skickat in mina föremål fick jag ett sms om värderingen, med andra ord snabbt och smidigt. Servicegraden och snabbheten kan man absolut inte klaga på, men man bör, som sagt vara säker på att det är riktigt guld man skickar in.

Läs mer

Guldbrev

Snabbt!

Fick ingen specifikation automatiskt, fick be om det i efterhand. Då fick jag se att jag betalt en värderingsavgift på 275 kr.

Nästa gång kommer jag att sälja över disk, inte skicka iväg.

Läs mer

3. Under testet gång

Det gick fort när brevet väl var ivägsänt. Redan dagen efter kom ett sms som talade om hur mycket jag skulle få för guldet. Det var dubbelt så mycket som jag trodde att det skulle vara! Jag hade ju inte en aning om hur många gram det rörde sig om eller hur många karat för den delen. Det skulle varit mycket intressant att få veta.  Pengarna kom in på kontot snabbt också, vilket var mycket trevligt!

Läs mer

Posten var inte så vana vid REK tydligen

Till min enorma förvåning visste personalen i Tobaksaffären som varit vår lokala post i många år inte hur de skulle hantera REK:et så jag var faktiskt tvungen att gå till en större post för att posta guldet. Sedan kom det emellertid fram fort och värderades bums. Lite av det som jag hade skickat in var tydligen inte guld och jag är rätt nyfiken på vad som inte var det, men hittar ingen funktion för det på min inloggning på Guldbrev. Det hade varit lite intressant med tanke på att allt ”guld” jag hade som jag sålde har skänkts som presenter från diverse personer under årens lopp.

När jag funderat på om det var värt det eller inte så tycker jag nog att främsta skälet till att det är värt det är att det BLIR AV att sälja av guld som ligger och skräpar som man aldrig använder. Det var verkligen ganska lätt men om man vill ha ut maximalt med pengar gissar jag att man kanske får mer betalt om man går till en guldaffär och säljer där, eftersom hanteringen med kundtjänst och försäkrade REK säkert står för en markant avbränning (men det är jag i o f s inte säker på). Det var lite svårt att använda chatten men när man ringde dem så svarade de snabbt och var väldigt vänliga och hjälpsamma. Hade ”mitt” postkontor dessutom tagit emot rek:et hade det varit busenkelt.

Läs mer

Guldet är funnet.

Yes.

Jag hittade äntligen mitt guld idag.
Jag har precis varit iväg och lämnat in brevet på posten.

Hoppas verkligen inte att föregående inlägg var anledning till att jag ej blev vald som tespilot för Dunlop däcken.

På guldavtalet stod det att man skulle spara kvittot från posten när man lämnar in kuvertet då detta skall ange vikten.
Jag frågade kassören hur det var med detta då jag inte fick någon vikt angiven på mitt kvitto och han sa att vikten vägs först på postterminalen när faktura skall skickas till betalaren.
Detta gällde svarspost som guldbrevs kuvertet var markerat med. Så det var inget han kunde göra något åt.

Ganska underligt att det står en sak och sedan sker en annan sak.

Men själva proceduren var riktigt lätt och hoppas på att värderingen osv sköts lika bra.

Den enda saken skulle kunna förbättras förutom ovanstående med kvittot är det andra kvittot man skall spara på också borde vara digitaliserat genom guldbrevs hemsida.
Fast och andra sidan behöver man bara spara dessa saker i några få dagar så det skall ju inte vara några problem egentligen.

Så vi kanske skulle ta och klaga på storleken på kuvertet som man skulle stoppa säkerhetspåsen i den var väl ändå i minsta laget?

 

Jag avslutar med en öppen fråga angående detta också; Hur kommer det sig att ett vanligt rekommenderat brev enligt posten bara är försäkrat upp till 5 kkr medans samma sak fast med en säkerhetspåse vara försäkrad upp till 100 kkr? Vem vet om att det däri ligger en säkerhetspåse?

 

Nu hoppas jag på en riktigt hög värdering så jag har råd att köpa nya sommardäck eftersom det ej blev några Dunlop däck för min del 🙂

Läs mer

Första intrycket

Jag fick koden till ”Mina sidor” långt innan jag fick brevet, vilket gjorde mig lite förvirrad. Brevet såg dock professionellt ut och instruktionerna var ganska enkla att förstå. Tyvärr lyckades jag klistra ihop metallpåsen innan det att jag kollat en extra gång om kvittensdelen skulle dras av. Jag förmodar att jag gjort rätt, men det kändes lite nervigt. Jag var också lite orolig över att brevet skulle locka någon att sno det eftersom det tydligt stod att det innehöll guld. Jag blev dock lugnad eftersom brevet är försäkrat. Spännande!

Läs mer

Slutomdöme

Nu är det dags för mitt slutomdöme som testpilot på Guldbrev… anledningen till att det har dröjt lite är att jag väntat på en värdering. Som jag har skrivit innan var värderingen färdig på min sida när jag gick in och kollade, men hade inte fått något sms eller mail som utlovat.

Sen såg jag till min förvåning att pengarna kommit in på mitt konto, jättetrevligt=)

Jag var sen med att lämna mitt kontonr, men de fanns ändå på kontot, jättebra service! Men däremot hade jag ju ingen chans att ångra mig, om jag nu hade velat det. Kanske hade det gått att ändra fast att pengarna redan var insatta, men det hade ju i a f blivit krångligare.

Nu ångrade jag inte mig och är nöjd med servicen, slutomdömet blir 4,5 av 5, det lilla halva poängets avdrag är för att jag inte fick sms eller mail som de utlovat och jag undrar vad som hänt om jag ångrat mig.

Läs mer

Nu har jag provat guldbrevs erbjudande och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Enkelt att skicka iväg, SMS när brevet var mottaget och ett nytt när värderingen var klar. sen gick det från en dag till en annan så fanns pengarna tillgängliga. Det enda jag skulle önska är det jag fick värderingen, alltså vilket smycke som var värt vad, men man kan kanske inte få allt. Jag kommer säkert att nyttja detta igen om det skulle behövas.

Läs mer

Klappar och klart!

Här har jag gått och väntat på ett sms från Guldbrev om att de ska sätta in pengarna och så har de funnits på mitt konto flera dagar! Ett dygn efter att jag fått sms med värderingen satte de över pengarna och ett dygn senare fanns de på mitt konto. Supersmidigt!! Högsta poäng till Guldbrev! De erbjuder verkligen en snabb och smidig service!

Läs mer

2/5- Guldbrev NEJ TACK!

1. Mina förväntningar var att jag skulle få mycket pengar för mitt guld och att det skulle gå smidigt och enkelt.

2. Första intrycket var sådär. Det kändes konstigt att skicka in guldet i ett brev. (Känns lite som en bluff).

3. Jag tycker jag fick dålig information från guldbrev hur det skulle gå till. Jag skulle vilja ha en mycket enklare avtalsbeskrivning från dom. Jag var fortfarande osäker vad som skulle hända efter jag skickat in min vara. När jag fått meddelande om vad jag skulle få för mitt guld så fick jag endast en summa och inget mer. Detta tyckte jag var dåligt av dom så jag skickade in ett mail till dom där jag frågade varför det blev just denna summan. (Jag hade räknat ut att jag skulle få mer pengar än vad deras bud var på). De svarade snabbt och visade hur de räknat ut summan (Antal gram, värderingsavgifter m.m.) vilket var bra men jag tycker man inte ska behöva fråga om det utan de ska skickas ut direkt.

4. Guldbrev får 2/5 av mig eftersom det var ett rörigt avtal men jag tycker idén är bra.  D.v.s. Få brev, skicka in, få värdering, Klart. En annan sak som var dålig var att de endast skrev ”värderingsavgift kan tillkomma”. Hur mycket är den på då? Jag skulle vilja ha ett pris (mellan 100-300:-). Sedan tycker jag det en värderingsavgift på 300kr är alldeles förmycket. Menmen jag hade endast 3 dagar på mig att bestämma mig (vilket är väldigt få dagar).

Idén är bra men jag är inte nöjd med Guldbrev eftersom det känns som de döljer vissa saker.

Läs mer

Guldbrev

Har nu skickat in mitt guld och fick igår ett sms att det är värderat. Det blev en glad överraskning, fick mer pengar än jag trodde jag skulle få.

Är mycket positiv till guldbrev, enkelt sätt att sälja sitt guld, bara att samla ihop och skicka iväg och sen finns pengarna på ditt konto. Skulle något inte vara av guld så kan du välja att få tillbaks det eller så behåller dom det.

Mycket positiv till guldbrev.

Läs mer

KANON BREV

Guldbrev, var för mej en mycket positiv överraskning.

Allt fungerade presis som de skulle.

Mycket nöjd

Läs mer

Guldet sålt!

Fick min värdering av guldet och ville ha denna mer specifiserad vilket jag också fick. Blev då inte glad när jag såg vad det kostade mig i värderingsavgifter samt att jag ej fått de utlovade 170:- per gram. Med många mail fram och tillbaka, jag blev väldigt vänligt bemött, kom vi fram till ett värde av mitt guld jag var nöjd med. Jag utnyttjade prisgarantin vilket jag kunde utan att man ifrågasatte mina uppgifter. Från första värdering till slutvärdering höjde sig summan med 2000:-. Jag kanske var en besvärlig kund men det visade man aldrig att man tyckte utan var alltid artig och vänligt inställd. Så mitt slutliga omdömme är positivt men ett gott råd är att alltid förhandla det kan löna sig!

Läs mer

1. Förväntningar på Guldbrev

Jag har dragit på att skicka iväg mitt brev eftersom jag vet att jag har en sparad hög med guld någonstans… men efter två snabba flyttar så har den försvunnit. Typiskt. Nu måste jag dock se till att skicka iväg det lilla jag har.

Guldförsäljning via post har jag sett flera gånger, men jag har alltid varit lite skeptisk. Hur vet man att man kan lita på företaget? Och tänk om någon förstår vad som är i brevet och snor det? I butiker har jag förstått att man skrapar av lite guld för att mäta karathalten och får därefter ett pris som man kan välja att tacka nej till. Det går ju inte när man skickat iväg det. Ja, tankarna har varit många men nu vill jag prova. Fortsättning följer…

Läs mer

Svar från guldbrev

Såja då har jag fått svar via sms angående värdet av guldet jag skickade iväg, vilket gick snabbt får jag säga. Innan jag skickade iväg guldbrevet kollade jag dock värdet hos en lokal guldaffär så jag visste på ett ungefär hur mycket jag kunde få för guldet. Man vill ju inte förlora något på det eller hur!? Blev lite förvånad av deras pris eftersom det låg nästan 400kr mindre än vad de ville ge mig i guldaffären. Det lär ju så bra i guldbrevet man fick att man skulle få ett bättre pris då man var med som smartston testpilot men nähä du, det stämde inte. Gick då in på deras hemsida för att snabbt som attan säga att jag ville ha det skickat tillbaka i retur så att de inte hinner skicka ut en avi eller nåt. Hade svårt hitta någon retur på deras hemsida så jag skrev ett mail till dem istället. Var ändå lite orolig att det inte skulle läsas i tid eller nåt så jag ringde också. Tjejen blev lite förvånad verkade det som när jag förklarade att jag ville ha tillbaka guldet och jag fick förklara varför. Men, inga problem, de skulle skicka tillbaka det. Fick senare på dagen ett telefonsamtal från dem igen och denna gång gav hon mig ett annat pris vilket var 6kr lägre än det guldaffären ville ge mig. Hon frågade om jag gick med på det och 6kr är ju ingen större skillnad så det gjorde jag Tycker bara det är konstigt att de kan ändra ett pris så. Det gäller verkligen att ha kollat upp innan och även inte ge sig om man inte är nöjd. i vilket fall som helst så har jag inte fått pengarna än vilket jag får kolla upp i morgon. Ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken!!!

Läs mer

Sms från Guldbrev

Jag postade mitt guld på fredag eftermiddag och fick ett sms på måndag vid lunchtid! Imponerande! De är verklagen snabba och tydliga. Nu återstår bara att se hur lång tid det tar för att få pengarna på kontot. Ännu så länge – högsta betyg för guldbrev!

Läs mer

I väntans tider

Nu har jag skickat iväg mitt guld och väntar på det magiska sms:et…..

Läs mer

Lätt som en plätt!

Det här verkar ju mycket lättare än jag trodde. Klara och tydliga instruktioner, en liten påse och inte ens porto behövde man betala. Det enda jag kände mig lite osäker på var det här med retur. Hade ett par örhängen där jag var lite tveksam på om de verkligen var av guld. Portot för att få saker tillbakaskickade var ganska dyrt så om de inte vill ha mina grejer vill jag inte att de skickar tillbaka dem. Ett snabbt samtal till deras kundservice, som svarade utan väntetid, och saken var utredd. De skickar inte tillbaka något om man inte speciellt ber om det.

Läs mer

Äntligen!

Jag har haft mormors gamla guld liggande i garderoben alldeles för länge. Äntligen fick man sig en knuff på vägen. Han sett Guldbrev tidigare men inte riktigt vågat skicka iväg mina saker. Man vet ju aldrig!?! Tack vare att det nu kom via Smartson känns det tryggt.

Läs mer

Slutbetyg

Skickade guldbrevet onsdag eftermiddag, torsdag eftermiddag fick jag mail om värderingen. Och fredag eftermiddagen var pengarna på kontot.

Jag har aldrig varit med om någonting så effektiv affärsverksamhet. Tänk om andra branscher var så snabba och kundvänliga. Tyvärr har inte jag mera guld att skicka men jag kommer definitivt rekommendera Guldbrev till vänner och bekanta.

Läs mer

Mitt omdöme om Guldbrev

Jag är helnöjd ! Registrerade mitt kontonr på kvällen och dagen därpå fanns pengarna på kontot ! Fick även ett mejl från Guldbrev samma dag ang. insättningen. Jättebra att man fick meddelande om det, så att man kan kolla att pengarna kommit in. För det kunde ju varit så att man råkat ange en felaktig siffra i sitt kontonr….Summa summarum; jag är jätteglad över att ha blivit utvald och det gläder mej också att jag kan ge ett mycket bra omdöme. En enkel och smidig funktion med Guldbrev och mycket god kundservice !

Läs mer

Guldbrev

Jag fick testa Guldbrevs tjänst där jag skrapade ihop lite guld som tog upp plats i byrålådan. Tyvärr hade jag inte nog med guld hemma för att komma upp i nivån där Smartsonsmedlemmar fick extra bra betalt. Men jag skickade iväg det guld jag hade och det var verkligen supersmidigt! Allt du kunde tänkas behöva veta fick du information om i brevet från Guldbrev. Allt var enkelt och väl beskrivet. Pengarna kom in på kontot mycket snabbt!

Läs mer

Inget besked på mail eller sms…

Det första intrycket… det första intrycket var väl egentligen när brevet kom, men svårt att berätta om det när det inte är en sak man ska utvärdera utan en tjänst.

Som jag skrivit innan är brevet färdigt och inskickat, MEN…jag har fortfarande inte hört något om värderingen. Jag blev orolig att brevet inte kommit fram så jag gick in på min sida hos guldbrev, enligt den har brevet kommit fram OCH värderats, men inget mail eller sms har kommit till mig som utlovat om priset.

Väntar och ser…

Läs mer