Headweb

Hann aldrig testa...

Av jennieb@comhem.se i 1. Förväntningar

2011-12-09

… då jag inte fick koderna i tid och när jag väl fick koderna så var det så få dagar kvar på testet och dessutom mitt i jul & nyårshelgerna.

Läs inlägget

Kelda Exotic Sauces

Av ingalilln@telia.com i 1. Förväntningar

2011-10-05

väntar fortfarande på att afärerna här i orsa ska få hem varan så jag kan tessta :(

Läs inlägget

Neutrogena Ansiktsskrubb

Av the_front_angel@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-10-03

Så var man då ääntligen på G men testet :) Hade problem med att få upp sidor relaterade till smartson igår men det problemt verkar ju vara löst nu :) Dåså , mina förväntningar på ansiktsmasken var att den skulle rensa porerna såklart som det står på förpackningen :) sen skadar det ju inte om den är skön att använda & luktar gott ^^ Thats it! /Emma

Läs inlägget

110927 - the chosen one.

Av pernillagambe@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-09-27

Fick precis ett roligt mail att jag blivit utvald till testpilot för en produkt från Neutrogena. Ska bli spännande sedan när produkten kommer att testa och upptäcka säkert både positiva och negativa egenskaper. Har egentligen inga superhöga förväntningar, ingen produkt kan göra mirakel ;) men jag hoppas ju självklart att Neutrogena ska överträffa mina förväntningar så att jag kan ge ett ärligt och gott omdöme. Älskar för övrigt förpackningen, den är ju orange?!

Läs inlägget

Jag kom med

Av sofie.soderstrom@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-09-27

Jag kom med!!! Ska bli riktigt spännnde att se om mina stora pormaskar på näsa och haka kan minska med denna tvätt.

Läs inlägget

Smaksatt vispgrädde

Av kakan1989@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-09-07

Hem i brevlådan kom det glada beskedet att man skulle få testa på smaksatt vispgrädde med smak av antingen choklad eller jordgubb. Direkt fick man flera idéer! Bärkakor, chokladtårtor, spännande blandning av mat och, vad dessa verkade vara, dessertgrädde. Tyvärr kunde jag aldrig få testa på någon idé. Jag besökte fyra butiker: tre av dessa var ICA (Kvantum, Nära, Maxi) samt en Willysbutik. Var grädden inte slut så var det inget de hade på lager.

Läs inlägget

Headweb

Av sisabel.85@hotmail.com i Testpiloternas blogg

2011-08-31

P.g.a. vissa omständigheter hann jag aldrig prova Headweb och kan därmed inte lämna några omdömen på det. Vi får hoppas att ni nöjer er med de övriga testpiloternas uppfattning om produkten och att jag hinner utföra mina tester i framtiden :) //Sisabel

Läs inlägget

Smaksatt grädde

Av aeal@live.se i 1. Förväntningar

2011-08-19

Intressant, men svår att hitta i butikerna i lilla Grebbestad………

Läs inlägget

Våffeldax!

Av linda.wigren@set-revision.se i 2. Första intrycket

2011-07-23

Hej, Ikväll har hela familjen ätit våfflor och testat BOBs nya sylt för första gången. Det blev succé! Barnen älskade den och jag och min man tyckte att den smakade riktigt gott! Högsta betyg!

Läs inlägget