Smaksatt vispgrädde

Av kakan1989@hotmail.com | 2011-09-07

Hem i brevlådan kom det glada beskedet att man skulle få testa på smaksatt vispgrädde med smak av antingen choklad eller jordgubb.

Direkt fick man flera idéer! Bärkakor, chokladtårtor, spännande blandning av mat och, vad dessa verkade vara, dessertgrädde.

Tyvärr kunde jag aldrig få testa på någon idé. Jag besökte fyra butiker: tre av dessa var ICA (Kvantum, Nära, Maxi) samt en Willysbutik. Var grädden inte slut så var det inget de hade på lager. Jag fick aldrig tag på någon grädde och kupongerna ligger kvar, oanvända, i min plånbok.

Detta är förstås inte Smartsons fel och inte heller butikernas, det var bara ett tråkigt sammanträffande. Tyvärr kan jag inte ge något betyg på dessa produkter, men om jag en dag kommer finna dem i butik kommer de definitivt att köpas för att bli testade. Det kan jag lova.