HP Pavilion

Sluttestat

Av jensan79@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-08-19

Har varit jättekul att testa datorn tycker jag. Vilken skillnad mot min gamla laptop. Liten, smidig, bra batteritid, snygg, väger ingenting och väldigt lättanvänd. Saknar knapparna end och home. Är väl ett litet lyxproblem egentligen men använder de nog mer än vad jag todde jag gjorde. Ibland kommer det inte en varning att den behöver laddas utan helt plötsligt stängs den bara av, lite irriterande. Ibland känns skärmen lite liten (mest då det gäller bilder och viss text) men inget jag direkt har stört mig på.

Läs inlägget

Sluttestat, blir retur.

Av polr_213@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-06-30

Färdigtestat för min del. Jag kommer** inte att behålla** datorn utan det blir retur på denna. Och ja, min jämförelse går mot macbook air 13”, som ligger i en lite annan klass men i mina ögon är det den enda vettiga notebooken jag skulle investera i. Så från det första intrycket som faktiskt var positivt, angående utseendet och designen, så har jag med tiden fort tröttnat på den plastiga känslan. Verkligen plastig!

Läs inlägget

På resande fot...

Av general_andreas@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-06-29

långtestet blev en resan till huvudstaden där datorn användes både i bilen dit och på plats för underhållning. Den fungerade väl i bilen när filmerna väl låg på datorns hårddisk men pga dvd-spelarens korta sladd är den annars inte lämplig i bilen. Bildmässigt och ljudmässigt var det heller inga problem under resan så den fungerar utmärkt på resande fot. På plats i huvudstaden gick datorn som komplement till tv med barnfilmer men med två knappar på ca 3 år som triggar varandra var det knappast fråga om huruvida kvalién på datorn satte gränser utan snarare deras förmåga att sitta still.

Läs inlägget

Avsked

Av magnus.ronnholm@storuman.se i 4. Slutomdöme

2011-06-26

Nu är det dags att summera användandet av netbooken. Designen är lite roligare med det svarta jämfört med vanliga datorer. Prestandan är mer än ok om man använder den “normalt”, filmer, mail, surfande mm och det är väl tanken med denna dator. Ska man använda tyngre program så skaffar man sig en passande dator och en wideskärm till. Jag har haft med den på resa och det har fungerat bra för att både jobba med och låta barnen se filmer på den.

Läs inlägget

Den är en keeper!

Av helene.vierikko@telia.com i 4. Slutomdöme

2011-06-22

Har nu testat denna dator i ett antal veckor, och jag kan bara säga att jag är fortfarande kär i den. Den är liten och smidig, bra batteritid, snabbstartad och söker upp internet snabbt. Den enda nackdel jag funnit är att den är kass för att spela spel på internet på, typ Facebook-spel och så. Där är den usel, men för mig som oftast använder datorn i mina studier och i mitt arbete är den det ultimata verktyget för att underlätta arbetet.

Läs inlägget

Då var prövotiden över.

Av jonaswallin@glocalnet.net i 4. Slutomdöme

2011-06-20

Som slutord kan man säga att det är en dator som i våran familj fungerar till allas vardagliga ändamål. Om man sysslar med lite mera avanserade saker kan den säkert ha sina brister men för oss som nästan bara surfar, ser på film, lyssnar på musik, kollar våra foton och skriver funkar den ok. Det som jag inte gillar med den är höljet, musplattan och tangentbordet. Höljet är för plastigt för min smak.

Läs inlägget

Prövotiden ute

Av kristian.linde@harryda.se i 4. Slutomdöme

2011-06-20

Jaha då va det dags att skiljas från den lille datorn. Och ärligt ska jag säga att det inte är med någon tår i ögat. Jag kommer sakna den externa dvdn då den kompletterade min dator som jag hade sen innan både med färg och form. Men den här datorn lämnar jag med glädje ifrån mig. Den har givit mig 4 blåskärmar något jag inte sett sen 00-talet. Det som skrämmer mig med det är att det verkade som att det handlade om grafik minnet och det som den arbetade var youtube filmer eller word.

Läs inlägget

Slutet...

Av cecilia.limhamn.cp@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-06-18

Sammanfattningsvis efter några veckors användande skulle jag vilja säga… Gillar skarpt smidigheten och att den är så lätt att ta med. Har fått följa med på diverse äventyr. Visat dvd för barnen då vi varit iväg, vilket har fungerat klockrent. Snabbt lagt in några foto på datorn för att köra lite fotovisning för släkten. Även om det är en liten skärm att kika på så man har fått dela upp visningen så har det inte varit några problem.

Läs inlägget

Blåskärm igen..

Av kristian.linde@harryda.se i 3. Under testets gång

2011-06-14

Idag fick lillen åka med på utbildning på jobbet. Den e så liten! Fick ner den i ryggsäcken där den inte tog någon plats trotts min tredagars packning. Och så provkörde jag word som följde med. Ett program som jag inte använt sen 97 uppdateringen. tog inte lång tid att känna sig hemma. Skrev och gjorde antekningar och små söta illustrationer med alla små figurer man kan använda. Har funkat riktigt bra och jag tycker verkligen att den levererar tills..

Läs inlägget

I vardagen

Av kristian.linde@harryda.se i Testpiloternas blogg

2011-06-12

Den följer med mig och det gör den bra, den tar liten plats. Bra batteritid. Smidig, startar snabbt och är snygg.. Det är en bra liten låda ändå. Nu har jag uppdaterat den sen sist och den har inte bråkat mer med blåskärmar. Och i kväll ska den få visa om den fixar film igen. Jag börjar dock bli mer och mer säker på att det inte är något jag behöver.

Läs inlägget