Hype by Mood

Smartson testpilot - hype by mood

Av hypebymood

2012-01-29

Jo, det var ju det där med att man skulle lämna sin åsikt om produkterna från Hype by Mood. Well, jag provade Heat protection och den var säkert jättebra, men i ärlighetens namn märkte jag ingen skillnad. Å andra sidan har jag inte så långt hår och dessutom bra kvalitet. Hur som, min frisör har sagt att värmeskydd måste man ha om man använder plattång varje dag så då gör jag det.

Läs inlägget

Slutomdöme

Båda produkterna känns väldigt lyxiga och prisvärda. Curl Boostern var verkligen över förväntan med sin volymstärkande funktion, leran fyller sitt syfte skulle behöva vara lite drygare för att jag ska bli nöjd! Permalink | [Leave a comment »](http://hypebymood.posterous.com/slutomdome-68325#comment)

Läs inlägget

Under testets gång

Leran var den jag gav mig på först efter som jag känner mig mest hemma med den typen av produkt. Jag provade vid många olika tillfällen, både i torrt och fuktigt hår, och med eller utan föning. Leran var hyfsat lätt att applicera men det kändes ändå som det blev kvar ganska mycket på fingrarna som man blev tvungen att tvätta bort. Det behövdes också ganska mycket lera för att det skulle hända något.

Läs inlägget

Första intrycket

Båda behållarna är väldigt snygga! Känns lyxigt och lite spännande. Designen är även väldigt unisex, vilket jag gillar. Jag läser på förpackningarna att även de här produkterna är skyddande mot värme, vilken bonus! Jag fönar nämligen mitt hår nästan dagligen, så värmeskydd känns rätt värt.. Permalink | [Leave a comment »](http://hypebymood.posterous.com/forsta-intrycket-24116#comment)

Läs inlägget

Förväntningar

Jag ska prova Fix Mud och Curl Booster. Lera är något jagbrukar använda till mitt hår för att ge det en sträv look och få lite rufs och volym i det. Jag har provat flera olika märken men har egentligen inte blivit jättenöjd med någon av dem, så jag hoppas starkt på denna! Någon form av lockförstärkare har jag aldrig provat, så det ska bli kul! Jag äger ingen locktång så någon extrem skillnad har jag inte förväntningar på, men jag har lite självlockar så dem hoppas jag kunna förstärka efter behag!

Läs inlägget

Segt

Nu har jag testat både fix mud och fiber wax. Ska jag vara ärlig är det inte någon stor skillnad på dessa annat än konsistensen. Den är lite segare än vanliga billigare produkter men resultatet är nästan det samma som de billiga. Så jag rekommenderar dig att köpa något billigare och spara dina pengar. Permalink | [Leave a comment »](http://hypebymood.posterous.com/segt#comment)

Läs inlägget

Hype by Mood

Fick hem produkterna för ungefär en månad sen, de jag valde att testa är heat protection samt curl booster. Har använt båda flitigt och det jag gillar med båda är doften, det är en god doft som inte tar över andra dofter. Gillar konsistens på Curl Booster, då jag har naturligt vågigt hår fungerade denna produkt utmärkt, den definierade vågorna mer och fick dem att hålla längre än vanligt. Produkten är även lätt att applicera och jag gillar flaskans design.

Läs inlägget

Fiber vax

Nu har jag provat vaxet. Det luktar väldigt gott men när jag använde det i håret så blev det kladdigt och svårt att reda ut så tyvärr var vaxet inget för mig men kan kanske vara för att jag har långt hår. Jag tror nog att det funkar bättre på kortare hår så någon av mina vänner ska få testa det. Testade även heat protection som jag bloggat om tidigare och den produkten är jag väldigt nöjd med iallafall så den används flitigt här hemma.

Läs inlägget

Efter testperioden

Jag fick äran att testa produkter från Hype by Mood, nämligen Heat Protector och Curl Booster. Innan testet hade jag inga speciella förväntningar utan var bara glad över att få testa ett nytt märke. Mitt hår är mycket viktigt för mig och jag lägger ner mycket tid och pengar på det. Ofta är det också så att jag fastnar och köper samma produkter gång till gång utan att egentligen reflektera över ytterligare möjligheter utan istället kör på mina säkra kort för att inte bli besviken.

Läs inlägget

Vilket resultat!

Det är inte så jätteofta jag fixar till mig i håret då jag dels arbetar inom vården och det inte är tillåtet att ha en massa doftande produkter i hår och på kroppen då både personal och patienter kan vara allergiska. Men då och då, särskilt till fest så passar jag på och piffar upp mig lite och då är håret en viktig del. Jag testade Heat Protection och Fix Mud och tyckte överlag att det var kanonbra produkter som håller vad de lovar och ger ett mycket bra resultat.

Läs inlägget