Smartson testpilot - hype by mood

Av hypebymood | 2012-01-29

Jo, det var ju det där med att man skulle lämna sin åsikt om produkterna från Hype by Mood. Well, jag provade Heat protection och den var säkert jättebra, men i ärlighetens namn märkte jag ingen skillnad. Å andra sidan har jag inte så långt hår och dessutom bra kvalitet. Hur som, min frisör har sagt att värmeskydd måste man ha om man använder plattång varje dag så då gör jag det. Hype by Mood luktar jäkligt gott, stort plus för det! Dessutom är flaskan lätt att låsa vilket är tacksamt om man har med sig den när man reser.
Den andra produkten jag fick hem var….hmm….mud någonting. Vax med andra ord. Helt onödigt för mig eftersom jag aldrig använder vax, men när man skulle välja 2 produkter så klickade jag bara för dessa produkter utan att tänka efter. Ja så kan det bli. Har kladdat med vaxet på fingrarna en gång och det luktade riktigt gott och det är väl ungefär det enda jag kan säga om det.

Permalink

| [Leave a comment »](http://hypebymood.posterous.com/smartson-testpilot-hype-by-mood#comment)