japan-photo

Slutomdöme

Av lena@one.se i 4. Slutomdöme

2011-03-07

Slutomdömet låter jag mamma stå för, jag kunde ju sända den direkt till henne, så jag såg den först senare. Så här sa mamma: “En fullträff! Jag blev glad naturligtvis, och mäkta imponerad av kvalitén. Färgerna stämde exakt med vad jag får på min skärm, och jag är petig med sådant. Boken känns gedigen med vacker pärm och tjocka blad med en härlig ytfinish. Den kunde inte varit bättre på något vis.

Läs inlägget

No Content Found

Av linda.oredsson@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-02-21

Nu har jag fått hem min bok också och är sådär nöjd, ger den tre av fem poäng. På ena sidan var det en stor defekt på en bild vilket drar ner betyget. Jag tyckte inte heller att papperskvaliten och bilderna var alls lika bra som den fotobok jag tidigare beställt från en annan leverantör. Den var på fotopapper och helhetsintrycket blir då bättre. Jag tycker även att för mycket av sidan försvann vid inbindningen på Cewes bok.

Läs inlägget

Slutbetyg..

Av lindkvist66@gmail.com i 4. Slutomdöme

2011-02-05

Som helhet riktigt bra! Får man bortse från en del små skavanker i programmet (tex. snapplåsning av bilder mot raster) så är detta ett enkelt & bra sätt att kunna skapa riktigt fina fotoböcker. Kvaliten är riktigt bra! Över min förväntan iaf. Relativt enkel meny som man behöver inte sitta & leta efter alla funktioner, de mesta är ganska givna saker. Boken har ju riktig rygg osv & känns påkostad. Dessutom snabb leverans.

Läs inlägget

Lite funderingar under arbetets gång..

Av lindkvist66@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-02-05

Stora drag så fungerar programmet rätt ok. Men vissa saker blir man lite irriterad på. Tex för att kunna få riktigt raka linjer mellan fotona. En snapp funktion på detta hade löst det enkelt. Den som finns inbyggd är inte så bra skulle jag vilja säga. Visst rutnätet säger lite men inte tillräckligt. Detta med anledning jag sitter med boken framför mej & kan se de färdiga resultatet. Som utsidan.. Att det försvinner en ram runt dessa/denna bild.

Läs inlägget

Första intrycket

Av hellstromlinda@gmail.com i 2. Första intrycket

2011-02-03

Nu äntligen är jag på väg med fotoboken. Lite mycket på jobbet senaste tiden så det blev en sen start men mest tidskrävande har det ändå varit att välja ut bilderna. Amatörfotograf som man är, och dessutom dålig på att rensa bort bilder, så finns det tusentals bilder på hårddiskarna. Hursom helst blir det en fotobok till min kusin som fyller år snart. Har laddat hem programmet och installerat och det var smidigt.

Läs inlägget

Förväntningar

Av hellstromlinda@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-02-03

Ska bli riktigt kul att testa. Har hört mycket gott om böckerna man kan göra hos JapanPhoto. Det svåra hittills har varit att komma på ett bra tema för boken och plocka fram bilderna. Ska bli spännande att se resultatet sen.

Läs inlägget

Semesterminnen

Av vivvvi@telia.com i 4. Slutomdöme

2011-01-28

Nu har jag fått min fotobok och jag är superglad över att ha semesterminnena samlade på ett snyggt sätt. Det gick snabbt att få boken från det att jag skickade in ordern. Kvaliteten på bilderna är jättebra och färgerna är toppen. Bokens pärmar är hårda och rejäla. Ett stort plus där också. Totalt sett är jag väldigt nöjd och jag kommer definitivt att skapa fler fotoböcker eftersom jag har mängder av bilder som bara ligger på datorn och nästan glöms bort.

Läs inlägget

Nu har den kommit...

Av pernilla.fahlen@tele2.se i 4. Slutomdöme

2011-01-26

Jag är super nöjd.. Storleken och kvaliten på boken är över förväntan. Sen att den levererades på några dagar är bara toppen bra. Jag kommer verkligen att rekomendera Japan photo till mina vänner.

Läs inlägget

Är så nöjd

Av lottahellstrm@yahoo.se i 4. Slutomdöme

2011-01-25

Igår kom min fotobok hem till mig, den är såååååååå fin, jag är faktiskt inte missnöjd med något. Resultatet är precis så bra som jag hoppats på den var verkligen värd att vänta på, och då syftar jag enbart på att jag väntat på koden vi skulle använda. Tackar den trevliga supporten på Smartson för den, de var verkligen hjälpsamma och trevliga, kontaktade dem ena dagen och fick svar omgående, koden dök upp dagen därpå.

Läs inlägget

Fler funderingar

Av linda.oredsson@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-01-24

Lite fler funderingar under arbetet med boken. Tycker programmet är väldigt slött att öppna, det tar jättelång tid. Och vet inte riktigt hur man tänkt med menyknapparna längst upp, gula bilder på ljus bakgrund, man ser ju inte vad det står. Tycker även att frågorna eller valen som kommer upp när man stänger ner, om man vill spara eller ta bort projektet är lite lustiga och svåra att förstå. Men annars har det gått bra och jag är klar med boken så ska testa att skicka in den nu.

Läs inlägget