Jula multiskridsko

Åkglädje

Av niclas.sundell@hyresgastforeningen.se i 4. Slutomdöme

2011-04-12

Äntligen är gruset bortsopat från gångbanan på vårt område. Dags för test av inline. Det var lite trixigt att byta till inlineskena men ändå rätt enkelt när jag fick in den rätta knycken. kolla in dotterns åkglädje, den säger allt. Jag kan konstatera att Multiskridskon ser ut att fungera väldigt bra som inline. Stort plus att det är ABEC 5 som gör att de rullar lätt. /Niclas

Läs inlägget

Slutomdöme Jula Multiskridsko

Av jenjonsjoberg@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-04-03

Testperioden är över och här kommer mitt slutomdöme. Jag har verkligen försökt att vara kritisk, men det är svårt när jag blivit så glatt överraskad över Jula Multiskridskon. Först såg jag det här som ett fritidsredskap för barn, men fick snabbt ändra mig - så här kul har jag inte haft på länge! Visst har det varit på gränsen till livsfarligt ibland, särskilt på inlinesdelen… Men jag har haft det farligt roligt.

Läs inlägget

Färdig testat

Av johan@jo2jo.se i 4. Slutomdöme

2011-03-29

Nu har testat färdigt för denna gången. Hittade till slut rätt på inställningarna och kunde trycka ner även min egen fot. Dock fick jag ta ut alla sulorna. Kul upplevelse var det i varje fall och det blev ett lyckat omdömme till slut. Det trodde jag inte från början. Nu få de hänga kvar så länge de håller.

Läs inlägget

Testat Jula Multiskridskorna på asfalt

Av jenjonsjoberg@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-03-29

Gruset var väl inte helt bortsopat när jag tog min testtur med hjul påsatta på multiskridskon. Kanske inte heller det bästa som ovan inlinesåkare att börja färden med en nedförsbacke… Hur bromsar man???!! Det blev till att skutta ut på gräset för att få stopp! Så att det rullar bra var det genast inget tvivel om. På med hjälm och diverse skydd, bäst att ta det säkra före det osäkra… Premiärturen blev på kvällen, för att inte alla skulle få något att skratta åt denna afton.

Läs inlägget

Inlinestesting

Av izabellmakiela@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-03-28

Idag har jag testat Julas multiskridsko ute med inlines! Fann en liten plast där det inte var alltför grusigt och körde på! Jag blev faktiskt förvånad över hur bra multiskridskorna kändes på fötterna, perfekt passform och även efter omkring 20min hade jag fortfarande inte ont i fötterna (vilket jag vanligtvis brukar ha efter mina vanliga inlines). När jag granskar multiskridskorna och jämför med tidigare varianter av inlines så kan jag ärligt säga att funktionerna fungerar lika bra på båda.

Läs inlägget

Test

Av johan@jo2jo.se i 3. Under testets gång

2011-03-28

Tyckte att det var svårt att se hur man skulle ändra storleken i beskrivningen. Men när man äntligen hittade rätt och tog ut alla sulorna så kunde t.o.m jag få ner mina fötter. Det betyder att alla i famlijen kan ha dessa. Det trodde jag inte från början. Skridsko testningen får vänta tills nästa år för nu är denna sesongen över. Istället blir det inlines och det fungerar riktigt bra.

Läs inlägget

Nytt försök snart

Av niclas.sundell@hyresgastforeningen.se i Testpiloternas blogg

2011-03-28

Vintern dröjer sig kvar i umetrakten, men isarna har smält bort under varma soliga dagar så det blev inte några fler skridskotester. Jag får helt enkelt montera om till inlines så att vi kan ge oss ut när is och grus är borta från cykelbanorna, men det lär dröja ett par veckor? /Niclas

Läs inlägget

testat för första gången!

Av pumimatten@telia.com i Testpiloternas blogg

2011-03-25

Fick först ett par för små men fick ett par nya 2 veckor senare. var ut i dag för första gången och de var som Bambi på hal is. Dom sitter ganska bra på min fot, hälen e dock lite stor och sulan fick jag limma fast då den åkte runt och följde med foten upp när skon skulle tas av. Över lag är den bra. Ska testa mer i

Läs inlägget

No Content Found

Av andycespedes@msn.com i 3. Under testets gång

2011-03-22

Under helgen så hade vi som vanligt fotbollsträning men efter denna åkte vi till Ishallen för att testa skridskodelen… Bägge barnen hade med sig sina vanliga skridskor samt testskridskon…Nu skulle här testas!! Min dotter 7 år började använda testskon! (Detta efter lottning, var lite tjafs om vem som skulle börja) Skridskon ställdes snabbt in till hennes stlr. Hon sa på en gång att det kändes annorlunda då det är en “vanlig” sportsko inte vanliga skridskon.

Läs inlägget